Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primă uriașă pentru Rapid să bată Dinamo în SuperLiga. Anunțul conducerii

Conducerea Rapidului se pregătește să bage mâna adânc în buzunar pentru o victorie în derby. Echipa lui Bergodi va primi vizita lui Dinamo pe Giulești într-un meci din etapa a 8-a.
01.09.2023 | 13:28
Prima uriasa pentru Rapid sa bata Dinamo in SuperLiga Anuntul conducerii
PRIMA URIASA pentru Rapid SA BATA Dinamo in SuperLiga. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Venirea lui Șucu la echipă a dus Rapidul la următorul nivel. Trupa din Giulești a investit puternic în aducerea de jucători, iar rezultatele încep să apară. Pe lângă transferuri, giuleștenii s-au întărit serios și la capitolul primelor de joc. O victorie cu Dinamo poate aduce câte 30.000 de euro fiecărui jucător de pe teren.

Rapid joacă derby-ul cu banii pe masă

“Cu prima suntem 100% pregătiți, măcar să câștige ei. Nu știu exact cât e, se ocupă Daniel Niculae, dar bănuiesc că e 30.000, e făcută public, nu știu să vă zic 100%, dar probabil e în jurul acelei sume. Noi avem o grilă de premiere în funcție de adversar, nu o știu pe dinafară, dar probabil că e în jur de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dinamo figurează sus pentru că e și un derby de tradiție. Mie mi-a plăcut cum a arătat Dinamo. E pe un loc ok, jocul a arătat bine, nu văd de ce am trata-o ca pe o echipă din subsolul clasamentului”, a declarat Victor Angelescu printr-o intervenție telefonică din cadrul FANATIK SUPERLIGA.

Rapid este în revenire de formă după un start de coșmar în acest campionat. Mutu i-a părăsit pe Giuleșteni chiar înainte de startul sezonului, iar conducerea a trebuit să găsească rapid o soluție. Bergodi a fost adus la echipă. După un sezon reușit la Sepsi, italianul a primit ca obiectiv câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu au mers, însă, conform planului. Rapid avea o singură victorie în primele 5 etape, iar suporterii puneau presiune atât pe conducere, cât și pe antrenor. Bergodi a reușit să echilibreze situația. A învins-o pe Farul pe teren propriu, după care a câștigat și la FC U Craiova și a urcat în clasament pe locul 5.

Rapid – Dinamo, derby-ul etapei a 8-a

În cealaltă tabără, Dinamo a avut un parcurs similar. Abia promovată în Liga I, echipa lui Burcă a avut nevoie de timp pentru a se adapta fotbalului din primul eșalon. După primele 3 etape, Dinamo avea 0 puncte în clasament. Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi au fost adversarele câinilor din startul de sezon.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a dezarmat, iar meciurile următoare au adus liniștea în Ștefan cel Mare. Trupa lui Burcă a adunat 4 partide fără înfrângere în campionat. Două egaluri și 2 victorii este bilanțul câinilor, care vin în Giulești cu gândul la cele trei puncte. Dinamo ocupă locul 10 în clasament cu 8 puncte în 7 partide.

Derby-ul Rapid – Dinamo este primul de la revenirea celor două echipe în prima ligă. Meciul de pe Giulești se va juca cu casa închisă, iar spectacolul va fi garantat atât pe teren cât și în tribună. Cele două echipe sunt despărțite de trei puncte în clasament, iar Rapid se laudă cu 14 goluri înscrise în acest sezon, de două ori mai multe ca Dinamo, care are doar 7.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO.

Prima uriasa pentru Rapid

 

ADVERTISEMENT