Sport

Nebunie la stadionul Giulești. „Dacă aveam 50.000 de bilete, vindeam tot”

Rapid - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:30. Giuleştenii au luat cu asalt casele de bilete pentru derby, tichetele fiind epuizate în ziua în care au fost puse în vânzare la stadion.
28.08.2023 | 17:56
Nebunie la stadionul Giulesti Daca aveam 50000 de bilete vindeam tot
Nebunie la stadionul Giulești. „Dacă aveam 50.000 de bilete, vindeam tot”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid şi Dinamo se întâlnesc după un an şi jumătate, în SuperLiga. Este primul derby pe stadionul Giuleşti, iar confruntarea programată vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, se va disputa cu casa închisă.

Nebunie la stadionul Giulești. „Dacă aveam 50.000 de bilete, vindeam tot”

A fost nebunie la casele de bilete de la stadion, luni fiind puse în vânzare tichetele. Duminică au putut cumpăra online doar abonaţii câte două bilete, iar luni s-au pus în vânzare la stadion, cozile fiind kilometrice:

ADVERTISEMENT

“Până aseară s-au putut cumpăra două bilete per abonament pentru cei care aveau abonamente. Azi la prânz s-au pus în vânzare biletele pentru Rapid – Dinamo.

Pentru meciul ăsta nu se mai vând bilete online şi doar la case. Dacă aveam 50.000 de bilete, le videam pe toate, Horia. Aşa mi-a zis Tavi Pescaru”, a dezvăluit Horia Ivanovici discuţia purtată cu Octavian Pescaru la emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: “Când încep să cânte, uite aşa îţi creşte părul pe tine”

Dumitru Dragomir i-a lăudat pe giuleşteni, spunând că, pe lângă suporterii minunaţi, au şi o conducere serioasă, lucrurile arătând din ce în ce mai bine în Giuleşti:

“Când încep să cânte, uite aşa îţi creşte părul pe tine. Au şi conducere serioasă, pe onoarea mea. O conducere foarte serioasă”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Preţul biletelor:

  • Peluza Nord: 30 RON
  • Peluza Sud: 30 RON
  • Family Pack: 45 RON (un adult + un copil – la Peluza Sud)
  • Tribuna a II-a (central): 70 RON
  • Tribuna I (periferic): 60 RON
  • Tribuna I (central): 75 RON
  • Tribuna 0: 80 RON
  • VIP Normal: 300 RON
  • VIP Experience: 500 RON

Rapid vine după două victorii la rând în campionat: 3-1 cu Farul şi 5-3 cu FC U Craiova, în timp ce Dinamo este neînvinsă de o lună, când a cedat cu 1-3 în faţa celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15.

Mitică Dragomir, despre fanii Rapidului

ADVERTISEMENT