Life

Detalii despre accidentul în care a fost implicat Lino Golden: „Mașina e destul de avariată”. Artistul e conștient și cooperant – Update

Lino Golden a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident în care a fost implicat, care a avut loc pe Șoseaua Alexandriei.
16.02.2023 | 14:04
Detalii despre accidentul in care a fost implicat Lino Golden Masina e destul de avariata Artistul e constient si cooperant  Update
Lino Golden, implicat într-un accident rutier în București. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT
16-02-2023
12:05

Lino este conștient și cooperant

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, artistul, așa cum a scris, de altfel, pe pagina sa de Instagram este bine.

Cântărețul nu e în stare gravă. Este conștient și cooperant.

16-02-2023
11:49

Lino Golden, prima postare după accident

Lino Golden a transmis un mesaj tuturor fanilor care sunt îngrijorați pentru starea lui, prin intermediul paginii sale de Instagram. 

„Sunt ok!”, a scris Lino Golden pe Instastory, după ce a primit îngrijiri medicale la Spitalul Universitar.

Lino Golden a fost implicat într-un grav accident astăzi, 16 februarie 2023, în Capitală. Acesta s-a ciocnit cu un tramvai, iar FANATIK are primele detalii despre situația în care se află celebrul cântăreț.

Impresarul lui Lino Golden, îngrijorat după accident: „Sperăm să fie bine”

Fostul copil de suflet al lui Alex Velea a fost transportat de urgență la spital în urma impactului, acesta având nevoie de îngrijiri medicale. Impresarul artistului ne-a spus că a fost luat cu Salvarea imediat după accident și că mașina acestuia, un bolid de lux, este destul de avariată.

ADVERTISEMENT

„Din câte știu el este bine. Încerc să dau de el, dar nu răspunde. Mașina e destul de avariată. Era în Salvare mai devreme, vă dați seama, sperăm să fie bine. Nu știu exact ce a pățit. Și eu sunt îngrijorat. Nu știu încă dacă el a fost de vină”, a declarat Mădălin Moșoiu, impresarul artistului, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cântărețul e consultat de o echipă de medici de la Universitar

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, artistul a ajuns la Spitalul Universitar, acolo unde este consultat de o echipă de medici pluridisciplinară. Cântărețul se află în aceste momente la Unitatea de Primiri Urgențe a instituției (UPU).

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei. Traficul rutier a fost restricționat în zonă, iar conducătorii au fost testați cu aparatul eltilotest, rezultatele fiind negative.

Nu este prima oară când Lino are probleme cu mașina! În urmă cu câteva luni, acesta a făcut pană chiar în mijlocul străzii, după cum s-a plâns pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Interpretul hit-ului „Panamera”, care și-a achiziționat în urmă cu câteva luni un BMW440 xdrive (o mașină care costă în jur de 70.000 de euro) a dat vina pe drumurile proaste din București pentru pană.

„E pană proaspătă, făcută acum, pe străzile minunate ale mizeriei de București, de pe Șoseaua Nordului”, spunea Lino în luna iulie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Radu Cârstea, pe numele din buletin, este înnebunit după mașini scumpe, aceasta fiind o altă mare pasiune pe lângă muzică. În garajul băiatului au ajuns o serie de autoturisme de zeci de mii de euro.

Pe lângă BMW-ul achiziționat de curând, acesta are și un Porsche de 20.000 de euro și un Mercedes C Cabrio de 55.000 de euro.

Lino Golden, o adevărată fabrică de hituri muzicale

Lino Golden este unul dintre cei mai iubiți trapperi de la noi. Băiatul de 24 de ani, descoperit de Alex Velea, cu care s-a certat în timp, a lansat o serie de hituri care au rupt topurile muzicale de la noi.

Prima sa lovitură în charturi a fost „Panamera”, după care au urmat „Dau moda”, „Bate taraban” sau „Shoturi”. Cel mai urmărit clip al său de pe YouTube este al melodiei „Dau moda” (peste 86 de milioane de vizualizări), cântec realizat în colaborare cu Jador.

ADVERTISEMENT