Life

Lino Golden, implicat într-un grav accident rutier. Mașina artistului a fost lovită de un tramvai

Lino Golden a fost implicat joi într-un grav accident rutier, în Capitală. Mașina tânărului artist a fost lovită de un tramvai. Care este starea lui?
16.02.2023 | 12:53
Lino Golden implicat intrun grav accident rutier Masina artistului a fost lovita de un tramvai
Care este starea lui Lino Golden. Sursa foto: facebook, Info Trafic București-Ilfov
ADVERTISEMENT

Lino Golden a suferit un grav accident rutier, joi după-amiază, în Capitală. Tânărul cântăreț a intrat cu propriul autoturism într-un tramvai și s-a produs o coliziune puternică. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare.

Lino Golden, implicat într-un grav accident rutier. Artistul a intrat cu mașina într-un tramvai

Lino Golden (23 ani) are nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului și a fost transportat la spital. De altfel, mașina i-a fost foarte avariată și se crede că nu s-a asigurat, atunci când a încercat să traverseze linia de tramvai. Care este starea solistului?

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate de la Mădălin Moșoiu, impresarul cântărețului, că imediat după teribilul accident Lino a fost preluat de o ambulanță. În momentul de față se află la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Universitar din București. Aici este consultat de către o echipă de medici pluridisciplinară, iar deocamdată starea îi este bună.

”Din câte știu el este bine. Încerc să dau de el, dar nu răspunde. Mașina e destul de avariată. Era în Salvare mai devreme, vă dați seama, sperăm să fie bine. Nu știu exact ce a pățit. Și eu sunt îngrijorat. Nu știu încă dacă el a fost de vină”, a transmis în exclusivitate pentru FANATIK Mădălin Moșoiu, impresarul lui Lino Goden.

ADVERTISEMENT

Lino Golden s-a fotografiat pe patul de la Urgențe. Ce le-a transmis fanilor

De asemenea, într-un Instastory, artistul s-a fotografiat din spital și le-a confirmat fanilor că nu are nimic grav. ”Sunt ok”, a scris el în dreptul unei imagini în care apare pe patul de la Urgențe, cu masca la gură și cu un suport în zona gâtului.

Lino Golden-
Lino Golden confirmă că este bine în urma accidentului. Sursa foto: Instastory

Solistul, testat cu aparatul etilotest

Totodată, Lino și vatmanul au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatele au ieșit negative, ceea ce înseamnă că nu se aflau sub influența alcoolului. Întreg evenimentul a avut loc, mai exact, pe Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei. Până la remedierea problemei, traficul a fost restricționat în zonă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, solistul a mai fost la un pas de a face accident. A descoperit că în roțile autovehiculului cineva i-a pus un cui. Din fericire, Lino nu apucase să pornească mașina, dar a fost nevoit să apeleze la un service pentru a-i fi remediată problema.

Ceea ce i s-a întâmplat atunci l-a supărat foarte mult pe Lino Golden. Chiar în timp ce se afla la service a transmis un mesaj aprig pentru cei care i-au făcut rău. ”Am luat un cui în roată la mine în parcare. În 2021 încă există țărani d-ăștia care pun cuie în roți intenționat, scria artistul pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Lino Golden este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de trap din țară. A ajuns cunoscut după ce talentul muzical i-a fost descoperit de către Alex Velea. La un moment dat, aceștia au avut o ceartă și au stat distanțați o perioadă, dar în cele din urmă s-au împăcat.

ADVERTISEMENT