Life

Primele imagini cu Bebeto în filmul Anamariei Prodan. Fiul vedetei, viitor star pe Netflix: „Cea mai mândră mamă”

Bebeto își face debutul pe sticlă și nu oricum. Laurențiu Jr. joacă alături de mama sa într-un film pentru Netflix, iar primele imagini au apărut.
03.08.2023 | 14:07
Primele imagini cu Bebeto in filmul Anamariei Prodan Fiul vedetei viitor star pe Netflix Cea mai mandra mama
Primele imagini cu Bebeto în filmul în care joacă alături de Anamaria Prodan. Sursa foto: montaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan are cu ce se mândri. Impresara a crescut trei copii cărora le-a fost cea mai bună profesoară pentru lecția succesului. O demonstrează acum Bebeto, care la doar 14 ani i-a devenit coleg pe platourile de filmare ale celei mai producții noi semnate de regizorul Iura Luncașu. Primele imagini cu Laurențiu Jr. în Complotul bonelor!

Bebeto și-a făcut debutul în cinematografie

Studiile la o prestigioasă academie de fotbal din America ale lui Bebeto au fost întrerupte brusc la jumătatea lunii iulie. Totul a avut, însă, un scop foarte clar, aprobat cu mândrie de mama lui. Anamaria Prodan a anunțat de curând că a adăugat încă o filă în portofoliul său stufos.

ADVERTISEMENT

După ce și-a făcut un renume într-o lume a bărbaților, impresara a primit și rolul principal din filmul Complotul bonelor, o comedie românească regizată de Iura Luncașu. Dar bucuria este cu atât mai mare cu cât regizorul cunoscut pentru numeroase producții de succes, precum telenovelele Inimă de țigan, Numai iubirea și Pariu cu viața, a cerut ca din distribuție să facă parte și fiul său.

Laurențiu Jr. joacă alături de Ilinca Luncașu, dar și de actori consacrați, precum Cristi Iacob. Și în timp ce ea însăși dă dovadă de măiestrie, Anamaria Prodan admiră talentul nativ demonstrat de fiul său la filmări.

ADVERTISEMENT

Trebuie spus că Laurențiu Jr. s-a descurcat admirabil. O dovedesc primele imagini din film în care apare, făcute publice chiar de Iura Luncașu pe contul său de Instagram, cu ocazia încheierii filmărilor.

Primele imagini de la filmări cu fiul Anamariei Prodan

În clipul video distribuit de regizor, Bebeto apare cu zâmbetul pe buze, socializând cu ceilalți copii cu care a jucat în Complotul bonelor. Producția spune povestea Valentinei, o femeie de succes, care conduce o afacere impresionantă, adică exact tiparul reprezentat de Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu este de mirare că Laurențiu Jr. s-a simțit ca acasă pe parcursul filmărilor ce s-au desfășurat atât pe teritoriul țării noastre, în Cluj, dar și în afară. Despre întreaga echipă, Iura a avut numai cuvinte de laudă.

„S-a mai închis un capitol. Veți vedea în iarnă ce film frumos v-am pregătit. O poveste cu copii inteligenți, spontani, cu personalitate! Ceva ce voiam să fac de ceva vreme. Că să mă asigur că micuții vor juca ce trebuie, am înființat încă din noiembrie un curs de 6 luni. Nu a fost degeaba!

ADVERTISEMENT

Am avut cei mai dedicați, dăruiți, motivați și talentați actori de pe set. M-au impresionat , m-au surprins și mă bucur enorm că nu doar pe mine. Întreaga echipa i-a apreciat. Am fost și sunt în continuare mândru de ei. Pot spune că sunt copiii mei acum. De care voi avea grijă și de aici încolo, pentru că vreau să mai facem împreună multe povești frumoase. Credeți-mă, în urmă noastră vine o generație extraordinară!

Copii crescuți fără frici. Copii cu personalitate și dacă vom fi atenți și-i vom îndruma cum trebuie, va fi ce trebuie!!! Abia aștept să vedeți și voi filmul! O să-mi dați cu siguranța dreptate. Nu uitați, Complotul bonelor va putea fi urmărit de părinți cu acordul copiilor”, a scris Iura Luncașu pe Instagram, în dreptul imaginilor în care apare Bebeto. 

anmaria prodan bebeto complotul bonelor telefon cameră iura luncașu
Bebeto, la filmările pentru Complotul bonelor.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Anamaria Prodan, primele declarații după publicarea clipului: „Sunt cea mai mândră mamă”

După ce publicul a putut vedea secvențele cu Bebeto în postura de actor, Anamaria Prodan a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru FANATIK.RO. Impresara este mai mult decât mândră de băiatul său și îi prevestește de pe acum un viitor sclipitor.

„Eu și copilul meu filmăm la cea mai frumoasă comedie românească alături de Cristi Iacob, Adrian Pescariu, Iura Luncașu și un grup de actori minunați. Sunt cea mai mândra mamă și cel mai mândru om, căci am crescut așa un copil și l-am educat să fie un viitor bărbat, familist și tată perfect.

Asta este ceea ce rămâne după noi. Copiii! De ei trebuie să avem grijă pe viața și să investim totul în ei. Bebeto este lipit de mine suntem o echipă pe viața minunată. Aproape perfectă. El trebuie să repare și să ducă cu cinste mai departe numele de Reghecampf. Și asta va face”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT