Primire de gală pentru naționala de tineret la revenirea în România! Sute de oameni au cântat cu tricolorii la aeroport. VIDEO

29.06.2019 | 08:51
Primire de gala pentru nationala de tineret la revenirea in Romania Sute de oameni au cantat cu tricolorii la aeroport VIDEO

Echipa națională de tineret a României a revenit în țară în noaptea de vineri spre sâmbătă și a avut parte de o primire de gală. Sute de suporteri au luat cu asalt terminalul sosiri de la Aeroportul Internațional Henri Coandă pentru a-i saluta pe ”tricolori” pentru parcursul de excepție de la Campionatului European din Italia și San Marino, acolo unde au ajuns până în faza semifinalelor.

Primire de gală pentru naționala de tineret la revenirea în România

În jurul orei 1:30 suporterii au ocupat mare parte din sala de așteptare și au început să cânte și să scandeze ”România, România”. După mai bine de jumătate de orăde așteptare, fanii au putut să-și vadă și să-și salute noii idoli. Jucătorii echipei naționale de tineret a României au apărut la ieșire și mulțimea i-a ovaționat la scenă deschisă. Modul în care au fost primiți iu-a surprins pe fotbaliști, aceștia scoțând telefoanele pentru a imortaliza momentul.

Jucătorii României U21 se întorc acasă după parcursul fenomenal de la EURO 2019 ????

Gepostet von ProSport am Freitag, 28. Juni 2019

Fotbaliștii români au cântat alături de suporteri, s-au fotografiat cu aceștia și au acordat autografe ca niște adevărate straruri. Jucătorii au rămas minute bune alături de fani și i-au aplaudat pe aceștia. ”Susţinerea suporterilor din toată România ne-a făcut să mergem mai departe. Ceea ce se întâmplă astăzi este incredibil. Vă mulţumim”, a declarat emoționat George Pușcaș, conform prosport.ro.

Suporterii români au venit în număr mare la toate meciurile naționalei de tineret de la Euro 2019 (sursă foto: Facebook echipa națională de fotbal a României)

Rădoi nu s-a întors acasă alături de jucători

Surprinzător, selecționerul Mirel Rădoi nu a revenit cu restul delegației în țară, el preferând să plece direct din Italia în vacanță cu familia. România a fost învinsă de Germania, scor 2-4, în semifinalele Campionatului European de tineret și a ratat calificarea într-o finală istorică. ”Tricolorii” au câștigat inițial Grupa C, învingând Croația cu 4-1 și Anglia cu 4-2 și remizând cu Franța 0-0.

Aeronava care i-a adus acasă pe ”tricolori” a avut unele probleme la plecare de la Bologna și a fost nevoită să rămână în aer pe teritoriul Italiei mai mult timp decât era preconizat din cauza unor restricții de trafic. În cele din urmă, avionul a primit permisiunea și culoarul de a pleca din Peninsulă și a-i aduce în România pe fotbaliștii care au scris o importantă pagină de istorie la Euro 2019.