Stiri sportive

Prunea îl înțeapă pe Dan Petrescu: “Probabil patronul Vasile Dâncu n-a adus jucători”

02.11.2020 | 00:08
Prunea il inteapa pe Dan Petrescu Probabil patronul Vasile Dancu na adus jucatori
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă în fiecare zi un Live Blog cu știrile sportive de ultimă oră, informații noi din sportul românesc și mondial.

Rezultate din fotbal, tenis, baschet, handbal sau din orice altă competiție sportivă le puteți afla accesând Live Blog-ul cu informații de ultimă oră.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot aici găsiți și cele mai noi informații despre vedetele sportului românesc și mondial, transferuri de ultimă oră, declarații surprinzătoare sau polemici iscate între antrenori, sportivi sau conducători.

Prunea, ironii la Dan Petrescu: “Probabil patronul Vasile Dâncu n-a adus jucători”

UPDATE, 2 noiembrie, ora 00.08 / Florin Prunea îl ironizează pe Dan Petrescu după înfrângerea CFR-ului din partida cu Gaz Metan: Nu înțeleg această delegare. Cred că a fost gol valabil. Îi înțeleg poziția lui Dan Petrescu, are și probleme de lot. Probabil patronul echipei, Vasile Dâncu nu îi face transferurile. Trebuie să vadă și partea inversă, cu Dinamo sezonul trecut atunci când eram la club, iar Chivulete a fost arbitru și nu a dat penalty. Să vadă și ei cum a fost. Ce se întâmplă acum în arbitraj nici pe vremea lui Ceaușescu n-am văzut. Ca pe atunci se întâmplă, când arbitrii ne spuneau că nu avem nici o șansă.” a declarat Florin Prunea la Digisport.

ADVERTISEMENT

 


Posibil caz de coronavirus la Real Madrid

UPDATE, 1 noiembrie, ora 19:05 / Spaniolii de la Marca anunță că un fotbalist de la Real Madrid a fost testat pozitiv la testele pentru anticorpi, efectuate înaintea duelului din UCL cu Internazionale Milano, care va avea loc marți, 3 noiembrie. Testul este, însă, inconcludent. Clubul așteaptă rezultatele testelor PCR, care ar trebui să vină pe parcursul acestei seri. Un singur jucător se află în situația de a fi avut un test pozitiv, dar inconcludent, la seria de verificări efectuate recent. Toți ceilalți au fost lipsiți de probleme. În schimb, trei dintre fotbaliștii de la Casilla, satelitul „galacticilor” au fost testați pozitiv și meciul contra lui Rayo Majadahonda, programat pentru duminică, 1 noiembrie, a fost suspendat.


Lewis Hamilton nu știe dacă va participa în următorul sezon de Formula 1

UPDATE, 1 noiembrie, ora 18:00 / Lewis Hamilton a anunțat că nu știe încă dacă va mai participa în următorul sezon al Formula 1, indicând că ar putea fi momentul să se retragă. „Am fost aici pentru mult timp și înțeleg nevoia de a face un pas în spate și de a dedica mai mult timp familiei și lucrurilor de genul acesta. Aș vrea să fiu aici și anul viitor, dar nu există nicio garanție. Sunt multe lucruri care mă încântă, referitor la ce va fi după retragere. Timpul va lămuri lucrurile”, a spus Hamilton potrivit GP Fans.

ADVERTISEMENT

Inter Milano vrea să scape de Christian Eriksen

UPDATE, 1 noiembrie, ora 15:20 / Christian Eriksen nu s-a adaptat la Inter Milano, iar gruparea de pe Giuseppe Meazza vrea să îl lase pe danez să plece. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani evoluează sub comanda lui Conte din luna ianuarie, atunci când a semnat un contract valabil pe patru ani. AC Milan și AS Roma sunt formațiile interesate de serviciile lui Eriksen. În presa din Italia se vehiculează că Inter e dispusă să îl cedeze pe danez în schimbul a 20 de milioane de euro.


Ovidiu Hațegan, delegat la Atalata-Liverpool, în UEFA Champions League

UPDATE, 1 noiembrie, ora 13:10 / Arbitrul Ovidiu Hațegan a primit din partea UEFA dreptul de a oficia un duel care se anunță a fi foarte spectaculos, în Liga Campionilor. Românul, ajutat de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, îl va avea drept rezervă pe Sebastian Colțescu, în vreme ce Istvan Kovacs va fi alături de Juan Martinez Munuera în camera VAR. Pentru Colțescu, este a treia etapă consecutivă de UCL în care primește un meci, după duelurile Dinamo Kiev – Juventus și Atletico Madrid – RB Salzburg. Partida dintre Atalanta și Liverpool se va disputa în grupa D, între două dintre cele mai spectaculoase echipe din competiție. Liverpool este pe primul loc, cu șase puncte, după ce le-a învins pe Ajax și Midtjylland, în vreme ce italienii sunt pe doi cu patru puncte, după ce au învins-o și ei pe Midtjylland și au remizat 2-2 cu Ajax.

ADVERTISEMENT

Suporterii Stelei îi cer demisia lui Daniel Oprița

UPDATE, 1 noiembrie, ora 11:56 / În urma egalului obținut de CSA Steaua București cu CS Tunari, 0-0, mai mulți suporteri i-au cerut demisia antrenorului Daniel Oprița.

Fanii au reclamat faptul că jocul este unul slab, iar un baraj destul de probabil cu echipa a doua a FCSB va fi foarte greu de trecut dacă lucrurile nu se îmbunătățesc. CSA se află pe primul loc după opt etape, având 22 de puncte, urmată de FCSB 2 cu 18 puncte.

„Barajul va fi cu FCSB 2, iar cu jocul ăsta nu avem șanse”, a fost reacția unui fan după meci.

Reacția lui Mihai Stoica după golul din poartă-n poartă al lui Udrea

UPDATE, 31 octombrie, ora 22:45 / Mihai Stoica a rămas impresionat de performanța reușită de Răzvan Udrea. Goalkeeperul în vârstă de 19 ani al lui FCSB II a marcat un gol din propriul careu în victoria cu satelitul Voluntariului, scor 4-1, iar managerul general al roș-albaștrilor nu a ezitat să îl laude.

„Din 1970 merg des la meciuri și abia astăzi – după 50 ani – am văzut live PE STADION un gol marcat de un goalkeeper `din poartă-n poartă`. Felicitări, Udrică”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Încă un fost stelist intră în politică

UPDATE, 31 octombrie, ora 20:50 / Fostul atacant al Stelei și al lui FC Argeș, Adrian Neaga, a anunțat că va candida la alegerile parlamentare, fiind înscris pe lista celor de la Partidul Ecologist Români, filiala Argeș. Neaga vizează un loc în Senatul României. Ajuns la 41 de ani, fostul atacant a câștigat în 2005 campionatul româniei în tricoul roș-albastru.

Încă un fost stelist intră în politică


Portarul lui FCSB II a marcat din poartă în poartă

UPDATE, 31 octombrie, ora 19:30 / Răzvan Udrea (19 ani), portarul lui FCSB II, a marcat un gol de senzație în victoria cu FC Voluntari II, scor 4-1. Udrea a degajat mingea de la marginea careului de 16 metri până în poarta ilfovenilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Boom?

O postare distribuită de Razvan Mihai (@razvan.mihai33) pe

Victoria roș-albaștrilor a venit grație golurilor lui Cristian Dumitru (25), Alexandru Buziuc (69), autogolului lui Voinescu (49) și portarului Răzvan Udrea (47). Echipa lui Vintilă e acum pe locul 2 în Liga 3, la patru puncte în spatele liderului CSA Steaua, care a făcut doar 0-0, acasă, cu CS Tunari.

Steaua, doar remiză cu CS Tunari

UPDATE, 31 octombrie, ora 17:25 / Formația Steaua București a obținut doar un punct din meciul cu CS Tunari. Roș-albaștrii din Liga 3 au jucat acasă împotriva ilfovenilor și nu au reșit să câștige, acesta fiind primul pas greșit în noul sezon pentru elevii lui Daniel Oprița. În aceeași etapă,  FCSB II a învins cu 4-1 pe terenul celor de la FC Volutari II, în vreme ce Progresul Spartac a spulberat-o cu 7-0 pe CS Balotești. Și Rapid II a câștigat cu 2-1 pe terenul echipei secunde a Concordiei Chiajna. Meciul dintre Dinamo 2 și Metalul Buzău a fost amânat din cauza cazurilor de coronavirus din lotul buzoienilor.


Valtteri Bottas va pleca din pole-position în Marele Premiu al Italiei

UPDATE, 31 octombrie, ora 16:25 / Valtteri Bottas va pleca din pole-position în Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna. Pilotul lui Mercedes a obținut cel mai bun timp al calificărilor de sâmbătă.

Alexandru Maxim înscrie din nou în Turcia

UPDATE, 31 octombrie, ora 14:00 / Alexandru Maxim, atacantul lui Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a înscris din nou în deplasarea de la Genclerbirligi.

Jucătorul convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile naționalei din noiembrie împotriva Belarusului (meci amical), Norvegiei și Irlandei de Nord, ultimele două contând pentru Liga Națiunilor, a înscris din penalty în minutul 16 al meciului.

Încă un jucător de la Dinamo Kiev testat pozitiv cu COVID-19

UPDATE, 31 octombrie, ora 12:57 / Denis Boyko, portarul echipei antrenate de Mircea Lucescu, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Ucrainienii, înainte de meciul cu Ferencsavoros din Liga Campionilor, au anunțat că portarul George Buschcan, fundașul Vitaliy Mykolenko și membrul staff-ului Vitaliy Kulibi sunt confirmați cu coronavirus.

Cristiano Ronaldo, test negativ la coronavirus

UPDATE, 30 octombrie, ora 19:28 / Juventus a anunţat pe contul oficial de Twitter că Ronaldo a fost testat negativ la coronavirus. Starul portughez a fost depistat pozitiv în urmă cu aproape trei săptămâni, când se afla în cantonamentul naţionalei Portugaliei. Fotbalistul a fost în izolare în vila din Torino şi a ratat derby-ul cu Barcelona din etapa a 2-a din Liga Campionilor.

Nobby Stiles a murit la 78 de ani

UPDATE, 30 octombrie, ora 18:20 / Nobby Stiles, campion mondial cu naţionala Angliei în 1966, a murit la 78 de ani. Presa din Albion a anunţat că fostul fotbalist s-a stins din viaţă din cauza unei boli incurabile. De-a lungul carierei a jucat pentru Manchester United (1960-1971), Middlesbrough (1971-1973) şi Preston North End (1973-1975). Pentru naţionala Angliei, Nobby Stiles a bifat 28 de selecţii şi a câştigat titlul mondial în 1966. Alături de Manchester United a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1968.

Bogdan Bălănescu nu mai e membru în Comitetul Executiv al FRF

UPDATE, 30 octombrie, ora 17:36 / Bogdan Bălănescu, fostul director general al lui Dinamo, nu mai este începând de astăzi membru în Comitetul Executiv al FRF.

„Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 30 octombrie 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Cristian Vornicu și domnul Bogdan Bălănescu au lipsit motivat, adoptă următoarele decizii:
Ia act de documentele depuse de domnul Bălănescu și clubul SC Dinamo 1948 SA și constată pierderea calității de membru al Comitetului Executiv a domnului Bogdan BĂLĂNESCU”, este comunicatul postat de FRF pe site-ul oficial.

Tot în ședința de astăzi, Comitetul Executiv a aprobat costurile aferente organizării meciurilor echipei naționale cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord, precum și cele ale partidei naționalei de tineret cu Danemarca.


Pandurii nu va face deplasarea la Miercurea Ciuc pentru meciul de sâmbătă

UPDATE, 30 octombrie, ora 17:08 / După CSM Reșița – Concordia, amânat din cauza apariției unui focar de coronavirus la echipa gazdă, un alt meci programat în acest weekend în Liga 2 nu se va mai disputa. Este vorba de FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu, vinovată fiind formația oaspete, care a anunțat că nu va face deplasarea la Miercurea Ciuc deoarece are un caz de COVID-19 în lot.

Pandurii nu este la prima ispravă de acest gen, clubul gorjean apelând la aceeși manevră și în prima etapă, când nu a făcut deplasarea la București pentru confruntarea cu Metaloglobus. Deși a motivat și atunci, ca și acum, că nu a fost lăsată de DSP Gorj să se prezinte la meci, Pandurii a fost sancționată ulterior de FRF cu pierderea jocului la „masa verde” cu 0-3.


Au fost anulate meciurile amicale România – Franța

UPDATE, 30 octombrie, ora 15:12 / Meciurile amicale de futsal dintre naționalele României și Franței, care erau programate să se dispute pe 6 și 7 noiembrie la Chiajna, au fost anulate. Motivul ține de instituirea stării de urgență pe teritoriul francez, Federația de la Paris ținând cont de recomandările președintelui Emmanuel Macron ca toate acțiunile amicale ale reprezentativelor „cocoșului galic” să fie anulate.

Cele două partide făceau parte din procesul de pregătire a campaniei de calificare la turneul final al Euro 2022, care va avea loc între 19 ianuarie și 6 februarie 2022, la Amsterdam și Groningen.


Mario Mandzukic ar putea reveni în Serie A, la Bologna

UPDATE, 30 octombrie, ora 12:52 / Mario Mandzukic (34 de ani) ar putea reveni în campionatul Italiei la un an distanță după ce a plecat de la Juventus. Vârful din Croația a mers în Qatar, la Al-Duhail, iar acum este liber de contract.

Bologna este în căutarea unui atacant, după ce paraguayanul Federico Sandander a devenit indisponibil pentru o perioadă îndelungată, și s-a orientat spre Mandzukic. Rămâne de văzut dacă jucătorul croat va da curs ofertei, mai ales că a fost căutat și echipe din Premier League, dar a refuzat să semneze cu Aston Villa și West Ham.


Meciul CSM Reșița – Concordia Chiajna a fost amânat din cauza coronaviruslui

UPDATE, 30 octombrie, ora 12:30 / Partida CSM Reșița – Concordia Chiajna, care trebuia să se dispute sâmbătă în Liga 2, a fost amânată din cauza apariției mai multor cazuri de coronavirus la echipa reșițeană.

„Datorită numeroaselor cazuri pozitive din cadrul clubului și a existenței unui focar în evoluție, meciul de mâine împotriva Concordiei Chiajna a fost anulat”, anunță clubul CSM Reșișa pe pagina de Facebook.


Romelu Lukaku ar putea rata derby-ul cu Real Madrid din Liga Campionilor

UPDATE, 30 octombrie, ora 9:46 / Antonio Conte, antrenorul lui Inter Milano, a primit o veste rea înainte de partida din Liga Campionilor contra celor de la Real Madrid: Romelu Lukaku, cel mai bun marcator al echipei sale, a suferit o accidentare și ar putea rata meciul cu spaniolii.

Până atunci, tehnicianul italienilor se ocupă de partida cu Parma, din Serie A, de sâmbătă, de la ora 19:00. Cel mai probabil, Conte îl va folosi pe Andrea Pinamonti, iar apoi va căuta un jucător care să-l înlocuiască pe Lukaku în jocul cu madrilenii. Alexis Sanchez nu va putea fi folosit în jocul din campionat, dar ar putea fi pe teren în partida din Liga Campionilor.


Oficialii CFR-ului promit întăriri pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu s-a plâns de subţirimea lotului după confruntarea cu Young Boys Berna şi le cere oficialilor să aducă mai mulţi jucători. Marius Bilaşco, managerul sportiv al clubului a spus că în perioada următoare este posibil să mai vină jucători:

“Ne dorim să mai aducem câţiva jucători în perioada următoare. Din păcate nu vom putea să îl trecem pe lista UEFA, însă îl va ajuta pe Dan Petrescu pentru a face rotaţia în meciurile din campionat. Sper ca accidentarea lui Vinicius să nu fie gravă. Mike Cestor urmează să se opereze şi nu ne vom putea baza pe el o perioadă destul de mare”, a spus Bilaşco.


Alex Telles are Covid-19

UPDATE, 29 octombrie, ora 16:31 / Fundaşul stânga brazilian al echipei Manchester United, Alex Telles, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost plasat în izolare la domiciliu pentru zece zile, conform L’Equipe.

El nu a făcut parte din lotul echipei Manchester United, care a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia RB Leipzig, în etapa a doua a Grupei H a Ligii Campionilor. Telles a fost transferat în această lună de la FC Porto pentru aproape 17 milioane de euro plus două milioane de euro bonusuri de performanţă şi a semnat un contract valabil patru ani cu United.


Jiangsu, remiză în superioritate în semifinalele campionatului Chinei

UPDATE, 29 octombrie, ora 15:34 / Echipa Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, a remizat, scor 1-1, cu Shanghai SIPG, în prima manşă a semifinalelor campionatului Chinei.

Formația tehnicianului român a decshis scorul, în minutul 55, prin brazilianul Alex Teixeira. Egalarea a venit în minutul 81, dintr-un autogol al lui Zhang Cheng. În minutul 69, Muzepper Mirahmetjan (Shanghai SIPG) a fost eliminat. Returul va avea loc luni, 2 noiembrie, de la ora 09:30. VEZI AICI GOLURILE

În cealaltă semifinală se întâlnesc Beijing Gouan şi Guangzhou Evergrande. În partida considerată pe teren propriu pentru Beijing Gouan (meciurile au loc la Suzhou), scorul a fost 0-0. Returul este programat tot luni, de la ora 14:35.


Jucător cu coronavirus la Poli Iași

UPDATE, 29 octombrie, ora 14:55 / Clubul Poli Iaşi a anunţat că un jucător a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, fiind a treia grupare din Liga 1 care înregistrează infectări cu noul coronavirus în această săptămână, după Astra Giurgiu și FC Viitorul, adversara ieșenilor din etapa a noua.

”În urma testării jucătorilor, membrilor staff-ului tehnic şi administrativ, un fotbalist a fost declarat pozitiv. Acesta a fost izolat, iar ceilalţi componenţi ai lotului continuă programul de antrenamente”, se arată în comunicatul clubului.

Se pare că fotbalistul infectat este atacantul Doru Popadiuc.


Jacqueline Cristian trece de Gabriela Ruse și e în semifinale la Istanbul

UPDATE, 29 octombrie, ora 14:16 / Jucătoarea de tenis Jacqueline Cristian, locul 169 WTA și cap de serie numărul 3, a învins-o pe Gabriela Ruse, poziția 176 în clasamentul mondial și a cincea favorită, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Istanbul, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Cristian s-a impus cu scorul de 6-1, 6-4 și va juca în semifinale cu prinicpala favorită a competițiie, Kaia Kanepi din Estonia. Jacqueline Cristian și Gabriela Ruse evoluează împreună în proba de dublu de la Istanbul. Favorite 2, ele vor întâlni în semifinale perechea Valentini Grammatikopolou/Reka-Luca Jani (Grecia/Ungaria), cap de serie numărul 4.


Recordul lui Del Piero, doborât de Moise Kean

UPDATE, 29 octombrie, ora 13:25 / Adus de PSG sub formă de împrumut de la Everton, vârful italian Moise Kean a doborât un record formidabil deținut de Alessandro Del Piero. Kean a devenit cel mai tânăr italian care a marcat la debutul ca titular în UEFA Champions League. Vârful lui PSG a înscris la vârsta de 20 de ani și 234 de zile, în vreme ce vechiul record deținut de Del Piero fusese stabilit când fostul fotbalist al lui Juventus avea 20 de ani și 308 zile. Kean pare a-și fi găsit liniștea la PSG și are evoluții excelente în startul sezonului. În weekend, italianul a înscris o dublă în victoria cu 4-0 contra lui Dijon, iar miercuri, 28 octombrie, a înscris o dublă prin care a asigurat succesul cu 2-0 al echipei sale contra lui Istanbul Basaksehir. În aceste condiții, Thomas Tuchel ar putea să îi ofere lui Kean postul de titular în atacul parizienilor chiar și după revenirea accidentatului Mauro Icardi.


Luptătorul Anderson Silva și-a anunțat retragerea

UPDATE, 29 octombrie, ora 12:36 / Celebrul luptător UFC, Anderson Silva, a anunțat că se va retrage din activitate la finalul întâlnirii cu Uriah Hall, care este programată sâmbătă, 31 octombrie, la Las Vegas.

De 11 ori campion mondial la două categorii, brazilianul este considerat cel mai mare luptător din istoria UFC. Ultimii ani ai carierei lui Anderson Silva au fost dificili, el câștigând o singură dispută din ultimele opt și trecând printr-o suspendare drastică după ce a fost testat pozitiv la controalele antidoping.

Anunțul retragerii lui Anderson Silva vine la doar câteva zile după ce rusul Khabib Nurmagomedov, cel mai în vogă luptător al momentului, a luat  o decizie asemănătoare, în ciuda faptului că este neînvins în octogon.


Încă 16 cazuri de coronavirus la U Cluj

UPDATE, 29 octombrie, ora 11:51 / Focarul de coronavirus de la echipa Universitatea Cluj se extinde, încă 16 teste efectuate la club fiind pozitive, anunță gazetadecluj.ro. Aceste cazuri se adaugă celor șapte anunțate de gruparea clujeană cu o zi în urmă.

Dintre cele 16 persoane descoperite pozitiv la ultima testare, cinci sunt jucători. În acest condiții, meciul cu Rapid București, din etapa a 10-a din Liga 2, care este programat luni, 2 noiembrie, de la ora 18.00, este îân pericol să nu se dispute.


Germania închide accesul spectatorilor la evenimentele sportive

UPDATE, 29 octombrie, ora 09:43 / Toate competiţiile sportive din Germania, inclusiv meciurile de fotbal, se vor desfăşura fără spectatori, începând de luni, 2 noiembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform L’Equipe, decizia a fost luată de cancelarul Angela Merkel şi conducătorii celor 16 landuri. De asemenea, toate activităţile sportive pentru amatori sunt interzise începând de luni şi până la finalul anului.


Roglic, victorie impresionantă în Turul Spaniei

UPDATE 29 octombrie, ora 08:54 / Ciclistul echipei Jumbo Visma, Primoz Roglic, a făcut o adevărată demonstrație de forță și a câștigat etapa a opta din Turul Spaniei, încheiată în ascensiune la Alto de Moncalvillo.

Slovenul, care a ratat de puțin tricoul galben în Turul Franței, a reușit să se impună cu un avans de 13 secunde față de ecuadorianul Richard Carapaz (Ineos), după o bătălie epică în ultimii kilometri.

Victoria lui Roglic relansează lupta pentru tricoul roșu în Vuelta. În acest moment, Carapaz mai are doar 13 secunde la general în fața slovenului, iar al treilea este irlandezul Daniel Martin (Israel Start-Up Nation), la 28 de secunde.


Sepsi Sfântu Gheorghe a ratat calificarea în grupele Euroligii la baschet feminin

UPDATE 29 octombrie, ora 08:37 / Echipa de baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe a ratat, la Izmit, calificarea în grupa C a Euroligii, după ce a fost învinsă în meciul eliminatoriu din preliminarii de formaţia spaniolă Spar Girona, scor 76-54.

Principalele marcatoare pentru Sepsi au fost Gardner 24 puncte, Tobin 17, Ruzickova 10. Dacă se califica, Sepsi era gazda acestui turneu, programat în perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, şi la care vor mai participa echipele UMMC Ekaterinburg (Rusia), Famila Schio (Italia) şi TTT Riga (Letonia).


Meci amânat în Ligue 1 din cauza coronavirusului

UPDATE 29 octombrie, ora 08:18 / Meciul din campionatul Franţei, dintre echipele Olympique Marseille şi Lens, programat, vineri, la ora 22:00, a fost amânat, după ce la echipa oaspete s-au înregistrat 18 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Dintre cele 18 infectări, 11 s-au înregistrat în rândul jucătorilor şi 7 în cadrul stafului. Liga Franceză a precizat că întâlnirea va fi programată la o dată ulterioară.


Americanii, interesanţi de cumpărarea clubului Burnley

UPDATE 29 octombrie, ora 08:02 / Clubul englez Burnely este foarte aproape de a fi achiziționat de către miliardarul american Alan Pace, prin firma de investiții ALK Capital. Actualii acționari, Mike Garlick și John Banaszkiewicz, sunt în negocieri avansate pentru cedarea grupării din Premier League.

ALK, firma care va prelua pe Burnley, dacă părțile vor semna contractul, e deținută de Alan Pace, fostul președinte al Major League Soccer și fostul deținător al echipei de fotbal Real Salt Lake. El nu va veni singur la cârma clubului britanic, ci împreună cu Dave Checketts, fostul patron de la New York Knicks și Utah Jazz.

Cei doi nu sunt la prima tentativă de a cumpăra un club englez, anul trecut făcând o ofertă pentru Sheffield United. Atunci nu s-a ajuns la un acord, însă de data aceasta șansele să se bată palma sunt destul de mari.

ADVERTISEMENT