Fotbal intern

Primul antrenor care se autopropune la FCSB. “Nu îmi e frică să lucrez cu Gigi Becali!”

16.03.2019 | 16:51
Primul antrenor care se autopropune la FCSB Nu imi e frica sa lucrez cu Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru este primul antrenor care se autopropune la FCSB, toate acestea după ce vicecampioana României nu a avut cele mai bune rezultate cu Mihai Teja pe banca tehnică. Ilie Poenaru, tehnicianul echipei Academica Clinceni, este gata să promoveze în Liga 1 Betano cu elevii săi, dar recunoaște că este tentat să colaboreze cu Gigi Becali la gruparea roș-albastră.

Ilie Poenaru, primul antrenor care se autopropune la FCSB

“Nu suntem un satelit al Stelei! Noi colaborăm cu FCSB, avem jucători tineri luați de acolo. Dacă jocul pe care-l practicăm ne duce sus, vom promova, nu ne dăm la o parte. Eu nu știu care e situația colaborării cu FCSB, pe mine mă interesează echipa. Am avea bani să intrăm în prima ligă. Nu există presiune pe noi, nu avem obiectiv promovarea. Cei care ne conduc, asta ne-au zis. Dacă jocul ne duce în prima ligă, e cale liberă, avem susținere”, a spus Ilie Poenaru, antrenorul formației Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

“Nu am emoíi, de ce să nu accept? Totul ține de comunicarea cu Gigi. Ce se întâmplă acum la FCSB nu e treaba mea. Ei au un antrenor foarte bun, care îmi e prieten. Sper să își revină, au cei mai buni jucători din țară. Probabil trebuie să schimbe ceva. Dacă Gigi mă ofertează, de ce să nu accept? Nu îmi e frică să lucrez cu Gigi. Poate unii dintre jucătorii de acolo nu își dau seama la ce club sunt. Trebuie să știi că atunci când ești acolo contează doar campionatul. Steaua e Steaua! E normal ca Gigi să pună presiune, trebiuie să te obișnuiești cu asta”, a mai adăugat Ilie Poenaru, conform sprort.ro.

Ilie Poenaru în meciul Academica Clinceni - FC Argeș
Ilie Poenaru în meciul Academica Clinceni – FC Argeș

Ilie Poenaru a fost și antrenor la Dinamo U19

În vârstă de 42 de ani, Ilie Poenaru a ajuns pe banca tehnică a celor de la Academica Clinceni pe 1 ianuarie 2018, perioadă în care a bifat 27 de meciuri. Echipa din Liga a 2-a a câștigat de 12 ori, a remizat de cinci ori și a fost învinsă de alte 10 ori cu Ilie Poenaru la conducere. Pe parcursul carierei, acesta a mai antrenat Dinamo București UEFA U19 și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Mihai Teja a fost numit antrenor principal la FCSB pe 27 decembrie 2018, după ce Gigi Becali a decis să renunțe la serviciile lui Nicolae Dică. Antrenorul în vârstă de 40 de ani a stat în 6 meciuri pe banca tehnică a vicecampioanei României, iar roș-albaștrii au bifat două victorii, o înfrângere și trei remize.