Fotbal intern

Primul jucător de pe lista neagră a lui Victor Pițurcă la U Craiova! Meciurile următoare sunt decisive. EXCLUSIV

03.09.2019 | 17:36
Primul jucator de pe lista neagra a lui Victor Piturca la U Craiova Meciurile urmatoare sunt decisive EXCLUSIV

Victor Pițurcă a fost prezentat ca manager general la Universitatea Craiova. Antrenorul l-a luat în staff și pe Adrian Neaga, fostul antrenor al Stelei și vrea foarte repede să pună la punct lotul echipei. Piți a reușit trei transferuri: Ivan, Mățel și Cosic, însă spune că și-ar mai fi dorit să aducă unul sau doi jucători la mijlocul terenului, unde vrea un plus de agresivitate. FANATIK a aflat că unul dintre jucătorii de pe lista neagră de la Craiova este Alexandru Mateiu, Pițurcă nefiind un fan al mijlocașului. 

Primul jucător de pe lista neagră a lui Victor Pițurcă! Mateiu, luat la ochi de managerul Craiovei

Tocmai din acest motiv Piți voia să mai facă transferuri la mijlocul terenului după ce a întârit defensiva cu Ivan și Mățel și atacul prin aducerea lui Andrei Ivan. Fostul selecționer nu va renunța imediat la niciunul dintre jucătorii din lot, însă a anunțat că va urma o evaluare a jucătorilor: “În momentul acesta nu mai pleacă nimeni. Eu până nu mă conving și nu evaluez jucătorii, nu poate pleca nimeni”, a spus managerul Craiovei.

Victor Pițurcă a declarat că încă este posibil să aducă jucători din postura de jucători liberi de contract. Dacă nu, Piți a spus că în iarnă vor veni întăriri la club: “Eu mi-am mai dorit 1-2 jucători dar nu i-am găsit. Mi-aș mai dori la mijlocul terenului jucători. Am nevoie de agresivitate la mijloc, jucători mai bine clădiți. Dar și cei care sunt acum pot juca cum vreau eu dacă se vor pregăti foarte bine” 

Primul jucător de pe lista neagră a lui Victor Pițurcă la U Craiova! Meciurile următoare sunt decisive. EXCLUSIV
Primul jucător de pe lista neagră a lui Victor Pițurcă la U Craiova! Meciurile următoare sunt decisive. EXCLUSIV. FOTO: Alexandru Mateiu in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Honved Budapesta, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco

Mateiu, cumpărat de la Brașov cu 500.000 de euro

Noul manager al Craiovei consideră că Alexandru Mateiu nu este un mijlocaș suficient de agresiv, însă va lua o decizie în privința sa după ce va vedea nivelul la care se află fotbalistul și modul în care se antrenează. De altfel, Piți a declarat că vor urma câteva zile grele pentru jucători, cu un stagiu de pregătire de o săptămână în care să pregătească meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 după pauza confruntărilor internaționale.

Alexandru Mateiu joacă la U Craiova din anul 2014. El a fost cumpărat cu 500.000 de euro de la Brașov și în acest sezon a jucat în 11 meciuri. Mijlocașul a evoluat în toate cele 6 confruntări din preliminariile Europa League și în 5 etape din Casa Pariurilor Liga 1.

Primul jucător de pe lista neagră a lui Victor Pițurcă la U Craiova! Meciurile următoare sunt decisive. EXCLUSIV
Primul jucător de pe lista neagră a lui Victor Pițurcă la U Craiova! Meciurile următoare sunt decisive. EXCLUSIV FOTO: Victor Piturca si Cosmin Contra in tribuna la meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari
  • 1 gol a marcat Mateiu în acest sezon
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Mateiu