Sport

Rapid s-a despărţit de Borja Valle. Clubul a confirmat oficial informaţia Fanatik. Update exclusiv

Rapid s-a despărţit de Borja Valle, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Clubul din Giuleşti a confirmat rezilierea contractului.
29.12.2023 | 12:55
Rapid sa despartit de Borja Valle Clubul a confirmat oficial informatia Fanatik Update exclusiv
Primul nume mare care pleacă de la Rapid după egalul cu Farul: „Va rezilia”. Foto: Sport Pictures EU
ADVERTISEMENT
29-12-2023
10:58

Rapid s-a despărţit de Borja Valle! Clubul giuleştean a confirmat exclusivitatea FANATIK

Borja Valle s-a despărţit de Rapid, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Clubul giuleştean a confirmat rezilierea printr-un comunicat oficial:

“Rapid s-a despărțit de comun acord de Borja Valle, din cauza unor probleme personale ale jucătorului nostru. Acesta se va întoarce în Spania, pentru a fi alături de familie”.

22-12-2023
15:06

Victor Angelescu anunță plecarea lui Borja Valle

Victor Angelescu a confirmat mutarea surprinzătoare dezvăluită de FANATIK. Borja Valle este primul jucător care se desparte de Rapid în această iarnă: „Probabil că ne vom despărți. Trebuie să fie alături de familie. E o situație mai delicată”, a spus acționarul „giuleștenilor” la Digi Sport

Astfel, cel mai probabil mijlocașul ofensiv își va căuta o echipă în Spania, pentru a putea fi aproape de cei dragi. Înainte să vin la Rapid, Borja Valle a jucat în Segunda Division la Cartagena. 

Este vorba despre Borja Valle, fotbalist care a acceptat rezilierea contractului. Din informațiile aflate în exclusivitate de FANATIK,  e vorba despre o reziliere pe cale amiabilă, cu acordul părților, în condițiile în care atât Rapid, cât și jucătorul, au ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi ca drumurile spaniolului și ale clubului giuleștean să se despartă.

Borja Valle, primul nume important care pleacă de la Rapid

Cotat la 500.000 de euro, Borja Valle a evoluat 19 meciuri în tricoul Rapidului, reușind un singur gol. Cu toate acestea, jucătorul și-a exprimat dorința să plece din Giulești, iar dorința i-a fost împărtășită de conducerea și staff-ul tehnic al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Așadar, fotbalistul e liber să-și caute echipă din această iarnă, fie că e vorba de o altă formație din SuperLigă, sau o reîntoarcere acasă, în Spania. Fotbalistul trecut și pe la Dinamo era cotat la 1 milion de euro în 2021, însă se pare că experiența în România la Rapid nu a fost de bun augur pentru spaniol.

În luna august, fotbalistul era erou negativ în partida cu Petrolul, după ce înscria în propria poartă. Bănel Nicoliță ironiza reușita fotbalistului, care i-a adus aminte de autogolul înscris de fostul jucător al Stelei în meciul cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

”A la Bănel-Rapid! Oricum, a dat mai frumos decât mine! (n.r.râde). Dar al meu a fost mai interesant! Al meu rămâne al meu”, s-a amuzat în acel moment Bănel Nicoliță, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Borja Valle mai avea contract cu Rapid până în 2025

Borja Valle semnase cu Rapid în vara anului 2023, un contract valabil pe două sezoane. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani jucase în sezonul 2022-2023 la FC Cartagena, echipă din liga secundă spaniolă. Din păcate pentru Rapid și fotbalist, aventura lui la Rapid se va termina mai devreme decât ar fi crezut.

ADVERTISEMENT

În momentul în care semna cu Rapid, Borja Valle anunța că a venit în Giulești pentru ”mult timp”. ”Sunt fericit că am intrat în această mare familie a Rapidului, și sper să fiu aici pentru mult timp”, declara mijlocașul Borja Valle, pentru site-ul oficial al clubului din Giulești.

”Rapid este un club cunoscut, cu tradiție, cu niște suporteri foarte inimoși, iar împreună sper să trăim momente minunate. Hai Rapid!”, adăuga fotbalistul în acel moment. În liga secundă din Spania, Borja Valle jucase 39 de meciuri, reușind să înscrie 6 goluri.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo, rivala celor de la Rapid, Borja Valle a jucat 10 meciuri, reușind să înscrie de cinci ori, așadar avea referințe bune pentru o reîntoarcere în SuperLiga. În cariera sa, Borja Valle a mai jucat pentru formații ca Deportivo la Coruna, Oviedo sau Elche.

ADVERTISEMENT
Tags: