Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Borja Valle, autogol a la Nicoliță. Reacția lui Bănel la Fanatik: „A dat mai frumos!”

Borja Valle a dat un autogol de poveste în Rapid - Petrolul, iar „reușita” a fost comparată cu cea a lui Bănel de pe Bernabeu. Cum a comentat Nicoliță
14.08.2023 | 16:53
Borja Valle autogol a la Nicolita Reactia lui Banel la Fanatik A dat mai frumos
Rapid a ajuns la 3 autogoluri consecutive în SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Borja Valle nu a reușit să marcheze pentru Rapid, însă și-a băgat singurul mingea în poartă la derby-ul cu Petrolul, după ce și Răzvan Oaidă a fost la fel de ghinionist.

Borja Valle, pe urmele lui Bănel Nicoliță: „Al meu a fost mai interesant!”

Borja Valle a răsucit cuțitul în inima fanilor rapidiști după ce a trimis mingea în proprie poartă în minutul 90+5 al derby-ului cu Petrolul. Faza a fost imediat comparată de comentatorii partidei cu celebrul „tonto-gol” al lui Bănel Nicoliță de pe Santiago Bernabeu, în grupele UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Spaniolul a vrut să trimită o pasă către portarul Horațiu Moldovan, ieșit la întâmpinare. Faza care nu anunța niciun pericol la poarta Rapidului s-a transformat în gol după ce mijlocașul a pasat fără să se uite spre poartă și mingea s-a scurs în plasă.

Horia Ivanovici i-a aruncat mănușa lui Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA: „Bănele, iar ești mă celebru?!”, iar Valeriu Răchită s-a amuzat și el copios: „Ai avut premoniție de l-ai invitat!”.

ADVERTISEMENT

Borja Valle, ironizat de Nicoliță: „A la Bănel-Rapid!”

Bănel Nicoliță a făcut și el haz de necaz și amintirile din meciul cu Real Madrid i-au revenit pe retină: „Două autogoluri! Și când stau acasă și când nu joc, frate, tot Bănel Nicoliță…”.

Moderatorul emisiunii l-a întrebat apoi: „Ai râs când ai văzut? Când ai auzit că e un gol a la Bănel?”. Fostul jucător al FCSB a răspuns savuros, în hohotele de râs ale celor din studio:

ADVERTISEMENT

„A la Bănel-Rapid! Oricum, a dat mai frumos decât mine! (n.r.râde). Dar al meu a fost mai interesant! Al meu rămâne al meu”.

Ce spunea fostul jucător al FCSB despre momentul de groază de pe Bernabeu: „Am vrut să mă omor”

Bănel Nicoliță și-a revenit cu greu după autogolul din meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor: „Așa a vrut Dumnezeu. Atunci voiam să mă omor. A doua zi căutam să… aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet.

ADVERTISEMENT

Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții autogol în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată”.

FANATIK SUPERLIGA e de trei ori pe săptămână doar pe site-ul FANATIK.RO, în zilele de luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită în premieră de la ora 17:30.

Borja Valle, autogol a la Bănel. Nicoliță l-a ironizat

ADVERTISEMENT