News

Prințul Charles, discurs inedit la Jubileul de Platină, în cinstea Reginei Elisabeta a II-a: ”Majestate, mămico! Faci istorie în continuare”

Prințul Charles a ținut un discurs sincer și emoționant despre Regina Elisabeta a II-a, cu ocazia Jubileului de Platină, eveniment care a avut loc la Palatul Buckingam.
05.06.2022 | 10:16
Printul Charles discurs inedit la Jubileul de Platina in cinstea Reginei Elisabeta a IIa Majestate mamico Faci istorie in continuare
Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a, mama lui / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Moștenitorul Coroanei Britanice a dezvăluit că mama lui a reușit nu doar să conducă timp de 70 de ani, ci a fost mereu aproape de familie, pe care a reușit s-o strângă alături de ea.

Prinul Charles, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a: ”Râzi și plângi cu noi”

“Râzi şi plângi cu noi şi, cel mai important, ai fost acolo pentru noi, în aceşti 70 de ani. Majestate, mămico. Ne gândim la tot ce ai făcut pentru a face din Commonwealth o forţă atât de importantă în serviciul binelui. Faci istorie în continuare!”, a spus Charles, conform BBC.

ADVERTISEMENT

Și William, fiul lui Charles, a făcut o glumă pe marginea ”secretelor de familie” de la Casa Regală.

“Nicio bunică nu va fi mulţumită când se vorbeşte despre vârsta ei. Dar bunica mea este în viaţă de aproape un secol”, a spus Prințul William.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a nu a mai apărut în public după prima zi a Jubileului de Platină

Sâmbătă, Jubileul de Platină, care marchează 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a, a inclus în program un concert de muzică pop, care a avut loc în fața Palatului Buckingam de la Londra. Regina nu și-a mai făcut apariția la eveniment, însă publicul a putut urmări proiectat un scurt film amuzant în care aceasta apare alături de ursulețul Paddington.

De altfel, Regina nu a fost prezentă nici la marele Derby, cursa anuală de la Epsom, de la care lipsește foarte rar. Ea a fost reprezentată aici de fiica ei, prințesa Anne, fostă componentă a echipei olimpice de echitație.

ADVERTISEMENT

Zece milioane de oameni vor lua parte la petrecerile de stradă

La festivitatea din Țara Galilor, Casa Regală a fost reprezentată de Prințul William și Ducesa de Cambridge. Aceștia au venit împreună cu cei doi copii mai mari, însă au preferat să-l lase acasă pe micuțul Louis, care a fost vedeta primei zile de Jubileu, datorită neastâmpărului său.

Duminică, în ultima zi a Jubileului de Platină, va avea loc o paradă uriașă, în fața Palatului Buckingam, precum și mai multe petreceri de stradă, cunoscute sub denumirea de ”The Big Jubilee Lunch”.

ADVERTISEMENT

Zece milioane de oameni din tot Commonwealth-ul vor lua parte la aceste petreceri, unde va fi premiat cel mai creativ omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT