Life

Prințul William, pus la zid: “Oportunist și avid de putere”

Fratele Prințului Harry a fost făcut praf de autorul Omid Scobie. Ce a putut să afirme despre viitorul rege la tron, într-o nou volum exploziv, intitulat Endgame.
29.11.2023 | 08:33
Printul William pus la zid Oportunist si avid de putere
Prințul William, distrus de un autor. Ce a putut să spună despre el. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Autorul Omid Scobie l-a pus la zid pe Prințul William. În noua carte regală explozivă, Endgame, acesta l-a descris pe fratele Prințului Harry ca fiind o persoană „avidă de putere” și „oportunistă”. Iată ce mai conține controversatul volum referitor la fiul cel mare al Regelui Charles!

Prințul William, făcut praf de scriitorul Omid Scobie

Scriitorul Omid Scobie a lansat al doilea volum al cărții regale Endgame, în care nu a ezitat să-l facă praf pe Prințul William. Acesta l-a acuzat pe viitorul rege că ar avea un motiv ascuns în disputa privind rasismul de la palat. Conform lui Omid, fratele lui Harry este capricios, rigid și superficial. În plus, are o furie de necontrolat. Autorul l-a mai prezentat pe Prințul William drept un om obsedat de statut și de putere, notează Mirror.ro.uk. 

ADVERTISEMENT

Fratele lui Harry, descris drept o persoană oportunistă și rigidă

Și la adresa familiei regale britanice a avut ceva de spus. El a descris-o ca fiind o familie compusă din „un rege nepopular, un moștenitor al tronului însetat de putere, o regină dispusă să facă tot ce este periculos pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie”.

Se pare că Prințul William s-ar fi prefăcut că încearcă să se opună rasismului. În nenumăratele sale apariții publice, fratele lui Harry a declarat că nu sunt o familie rasistă, mai ales după declarațiile făcute de Meghan Markle în interviul lui Oprah.

ADVERTISEMENT

Viitorul rege ar fi complotat împotriva fratelui său

Autorul Omid Scobie a mai precizat că „protestele civice ale lui William pe teme rasiale par un pic oportuniste”, ținând cont că William și Kate Middleton nu nu i-ar fi contactat niciodată pe prințul Harry și Meghan Markle, pentru a discuta pe tema aceasta. Conform paragrafelor din carte, Prințul William și pe Kate Middleton sunt catalogați drept persoane rigide, care nu se adresează generațiilor mai tinere.

„În calitate de mileniali în vârstă de 40 de ani, Prințul William și Kate ar trebui să aibă încă o anumită vitalitate de oferit, dar multe dintre deschiderile lor – cum ar fi aparițiile lor destul de rigide ca invitați pentru BBC Radio 1 și audiența sa de 15-20 de ani – ar putea începe să pară ușor artificiale.”, a mai argumentat autorul cărții.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Prințul William este comparat cu tatăl lui, Regele Charles, despre care a afirmat că este irascibil. Soțul lui Kate Middleton a mai fost descris ca fiind un om al bussines-ului, care se simte confortabil cu mârșăviile murdare făcute de Palat la adresa Ducilor de Sussex.

Acesta ar fi devenit din ce în ce mai dispus să permită Palatului să desfășoare jocuri murdare împotriva fratelui său mai mic, Harry. Drept urmare, Omid Scobie a vrut să scoată în evidență faptul că moștenitorului tronului este „total opus” față de cum este William în realitate.

ADVERTISEMENT

„El a fost întotdeauna foarte discret când a venit vorba de familie. A spus clar oricui din cercul său că nu va face înțelegeri cu presa”, declarau apropiații lui William, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT