Life

Cum a reacționat Prințul William după ce Meghan Markle a jignit-o pe Kate. De aici s-a rupt relația dintre frați

S-a a aflat motivul conflictului dintre Prințul William și fratele său. Meghan Markle a făcut asta chiar înainte de nuntă.
13.08.2023 | 15:54
Cum a reactionat Printul William dupa ce Meghan Markle a jignito pe Kate De aici sa rupt relatia dintre frati
De unde a pornit conflictul dintre Prințul William și Harry. Sursa foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa un episod care a avut loc chiar înainte de nunta lui. Meghan Markle, neintenționat – din spusele sale, a jignit-o pe Kate Middleton, iar Prințul William a luat foc.

Ce s-a întâmplat în Familia Regală înainte de nunta lui Harry cu Meghan Markle

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relația dintre Prințul Harry și Prințul William este pe butuci. În cartea sa, ducele a povestit chiar că fratele său a sărit să-l bată, iar șansele de împăcare între ei sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

La fel de cunoscută este și rivalitatea dintre Kate Middleton și Meghan Markle, dar care este, de fapt, motivul acestor conflicte. Se pare că totul ar fi luat în amploare în 2018, chiar înainte de nunta lui Harry cu actrița americană, după cum a scris el în Spare.

În timpul pregătirilor de nuntă, Meghan Markle ar fi făcut o remarcă ușor deplasată la adresa cumnatei sale, pe seama hormonilor acesteia, spunându-i că probabil are un „creier de bebeluș”, după cum notează okmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT

Comentariul nu a fost deloc bine primit, ba chiar a fost considerat jignitor și a zguduit relațiile din Familia Regală. Ulterior, cei patru s-au întâlnit și au încercat să rezolve conflictul, dar nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Kate Middleton ar fi așteptat scuze din partea lui Meghan Markle și în unul dintre cele mai tensionate momente, Prințesa ar fi strâns atât de tare de marginea canapelei, încât degetele i s-ar fi albit, după cum a menționat Harry.

ADVERTISEMENT

Situația a degenerat

Prin urmare, Meghan și-a cerut scuze, dar i-a explicat că nu a intenționat să o jignească și că este un limbaj pe care îl folosește doar cu prietenii săi cei mai buni. Prințul William nu a fost convins de justificări, din contră.

El a avut o reacție furibundă și i-a făcut un semn de atenționare cu degetul cumnatei sale, avertizând-o. „Ei bine, este nepoliticos, Meghan. Aceste lucruri nu se fac aici”, i-ar fi spus el, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Nici soția lui Harry nu s-a lăsat mai prejos. Ea a fost enervată la culme de gest, mai ales că nu-și imagina că o astfel de glumă este interzisă.  „Scoate-ți degetul din raza mea vizuală”, i-a sugerat ducesa cumnatului său.

ADVERTISEMENT