News

Probleme cu mașina care l-a dus pe Marcel Toader la INML. S-a defectat pe drum

04.08.2019 | 11:53
Probleme cu masina care la dus pe Marcel Toader la INML Sa defectat pe drum

Afaceristul Marcel Toader a murit ieri, 3 august la vârsta de 56 de ani după ce a suferit un stop cardiorespirator. Fostul rugbist se afla la casa avocatului său, în localitatea Periș, județul Ilfov. Ambulanța care l-a transportat sâmbătă seara la INML s-a defectat înainte de a intra pe poarta instituției. 

Ambulanța care transporta trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader s-a defectat

Marcel Toader a făcut infarct sâmbătă, 3 august în timp ce era în vizită la avocatul său, în Periș, Ilfov. Mașina cu care fost transportat trupul neînsuflețit al afaceristului a intrat la ora 22:00 pe poarta INML ”Mina Minovici”, dar nu fără incidente. Duba albă s-a stricat aproape de poarta instituției. Mașina a fost tractată la șufă ca să pornească.

Echipajul SMURD care s-a deplasat la fața locului l-a resuscitat pe afacerist timp de 57 de minute, dar din păcate, nu au mai putut face nimic. „Pacientul a fost găsit în stop cardio prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu șocuri electrice. Inima sa nu a repornit în niciunul din 57 de minute. Apelul la 112 a fost primit, aproximativ la 4 minute după ce acestuia i s-a făcut rău. Ambulanța a ajuns în 6 minute”, au declarat autorităţile, conform huff.ro.

Afaceristul a murit sâmbătă, 3 august la vârsta de 56 de ani
Marcel Toader va fi înmormântat luni la Constanța. Sursa foto: adevarul.ro

Unde și când va fi înmormântat Marcel Toader

Marcel Toader a fost un afacerist care a ajuns chiar și în topul milionarilor, dar în ultima vreme ajunsese la sapă de lemn. S-a întors la prima meserie și alături de fiul său Maximilian recondiționa piscine. Afaceristul datora bani la stat, dar și uneia dintre fostele soții. Gabriela Cristea i-a intentat proces după ce Marcel Toader i-a luat din conturi suma de 400.000 de euro.

Marcel Toader a fost om de bază la Cupa Mondială din 1987 și a fost etichetat drept infidel și “vânător” de zestre. Fostul rugbist urmează să fie înmormântat luni, 5 august în Constanța, oraș în care locuiește mama lui și unde familia lui Marcel Toader deține locuri de veci.