Sport

Probleme de arbitraj în Academica Clinceni – FC Botoșani! Golul gazdelor, înscris cu mâna. Video

Au existat mai multe probleme de arbitraj la meciul dintre Academica Clinceni și FC Botoșani.
04.10.2021 | 22:30
Probleme de arbitraj in Academica Clinceni  FC Botosani Golul gazdelor inscris cu mana Video
ADVERTISEMENT

Viorel Fluerean, arbitrul partidei, a avut mai multe ezitări, printre care cele mai mari au fost o eliminare a lui Malcom Edjouma din prima repriză, care a venit ulterior în a doua repriză, dar și golul lui Juan Cascini, care a fost înscris cu mâna.

Ion Crăciunescu a comentat dur prestația arbitrilor, spunând că au avut câteva greșeli nepermise la un nivel de primă ligă din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Probleme de arbitraj în Academica Clinceni – FC Botoșani

Partida dintre Academica Clinceni și FC Botoșani a avut mai multe probleme de arbitraj, Malcom Edjouma, fiind iertat de o eliminare în prima repriză de arbitrul Viorel Fluerean.

Chiar la faza din prima repriză în care Edjouma își lovește un adversar cu gotul în gât, fază care s-a petrecut sub ochii arbitrului, mingea a ajuns în cele din urmă în cornerul din care FC Botoșani a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Nici golul ilfovenilor nu a fost marcat întocmai regulamentar, Juan Cascini a deviat mingea cu mâna în poartă, deși la prima impresia golul a părut valabil.

Reluările au arătat exact că jucătorul Academicii Clinceni a trimis mingea cu mâna, însă cum nu există sistem VAR în Liga 1, golul a fost validat.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZELE CONTROVERSATE

„Era planificat cartonașul roșu pentru a doua repriză?”

Ion Crăciunescu a comentat prestația arbitrului din prima repriză, pe care l-a ironizat și despre care a spus că nu avea planificat un cartonaș roșu în prima repriză, altfel nu înțelege de ce Malcom Edjouma nu a fost eliminat încă din prima repriză.

„Edjouma i-a dat una în gât, dar arbitrul avea vederea greșită, oricum tot el a mai avut o intervenție dură, dar a primit doar galben.

ADVERTISEMENT

Întreb și eu, nu avea voie să dea roșu, că poate nu e planificat cartonașul roșu pentru prima repriză. Stați să vedeți și când va veni VAR-ul, să vedeți ce discuții se vor face și acolo”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Indiferent de poziția mâinii, dacă mingea atinge mâna și intră în poartă, arbitrul trebuie să anuleze golul. Nu contează dacă a fost intenție sau nu, regula e clară, nu poți înscrie cu mâna.

Pentru al doilea galben, lucrurile trebuie să fie mai clare pentru a-l da, dar la Edjouma trecuseră deja două roșii de când trebuia să fie eliminat. La al doilea galben, nu a fost fault”, a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT