Life

Probleme grave pentru fiica legendarului Steve Irwin: „Au găsit 37 de leziuni”

Fiica legendarului Steve Irwin, Bindi, a vorbit despre problemele sale de sănătate. Tânără s-a operat recent după un deceniu de „oboseală și durere”.
08.03.2023 | 15:15
Probleme grave pentru fiica legendarului Steve Irwin Au gasit 37 de leziuni
Fiica lui Steve Irwin a suferit 10 ani de endometrioză. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bindi Irwin, fiica legendarului „vânător de crocodili” și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferința pe care endometrioza i-a pricinuit-o în ultimul deceniu. Tânăra de 24 de ani a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Fiica lui Steve Irwin se confruntă cu probleme grave de sănătate

Bindi Irwin avea numai opt ani atunci când tatăl său, Steve Irwin, cunoscut drept „vânătorul de crocodili” s-a stins din viață după ce a fost înțepat de o pisică de mare. Copila, însă, i-a adus acestuia pasiunea pentru a animale mai departe și a ajuns un star la fel ca tatăl său.

ADVERTISEMENT

Totuși, Bindi nu a avut o viață ușoară. Recent, tânără care acum are 24 de ani, a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală, deoarece endometrioza- o boală care afectează una din 10 femei a chinuit-o și a făcut-o să treacă prin dureri inimaginabile în ultimii 10 ani.

În timpul operației, medicii au găsit 37 de leziuni și un chist, după un deceniu în care s-a confruntat constant cu oboseala și stări de greață. Bindi și-a dorit să-și spună public povestea pentru a le încuraja pe femeile care se luptă cu aceeași afecțiune.

ADVERTISEMENT

„Timp de 10 ani m-am luptat cu oboseală, durere și greață insuportabile. Încercarea de a rămâne o persoană pozitivă și a ascunde durerea a fost un drum foarte lung. Acești ultimi 10 ani au inclus multe teste, vizite la doctor. 

Un medic mi-a spus că este pur și simplu ceva cu care te confrunți ca femeie și am renunțat complet, încercând să funcționez cu durerea. Nu am găsit răspunsuri până când un prieten m-a ajutat să ajung pe calea prin care mi-am recăpătat viața”, a povestit fiica lui Steva Irwin.

ADVERTISEMENT

Bindi Irwin a mărturisit că operația a fost înfricoșătoare

Bindi Inrwin nu s-a ferit să recunoască că a fost înfricoșată înainte să intre în operația pentru endometrioză, dar a fost ceva ce își dorea și știa că trebuie să facă pentru a putea duce, în sfârșit, o viață normală.

„Fiecare parte a vieții mele a fost distrusă de durere. Pe scurt, au găsit 37 de leziuni, unele foarte profunde și greu de îndepărtat, și un chist. Lucrurile pot arăta bine din exterior privind înăuntru prin fereastra vieții cuiva, însă, nu este întotdeauna cazul.

ADVERTISEMENT

Vă rog să fiți blânzi și să faceți o pauză înainte de a mă întreba pe mine, sau orice altă femeie, când vom avea copii. După toate chinurile prin care am trecut, mă simt recunoscătoare că o am pe fiica mea. Este miracolul familiei noastre”, a continuat Bindi Irwin.

ADVERTISEMENT
Tags: