Sport

Probleme imense pentru Horațiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid! „Săptămâna viitoare îl chemăm în judecată”

Bogdan Apostu, decizie de ultimă oră în privința impresarului lui Horațiu Moldovan. Război în lumea agenților după transferul la Atletico Madrid
12.04.2024 | 10:15
Probleme imense pentru Horatiu Moldovan portarul lui Atletico Madrid Saptamana viitoare il chemam in judecata
Bogdan Apostu, nou contraatac la Horațiu Moldovan și Andrei Balmoș. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Apostu se ține de promisiune și îi declară război în instanță lui Andrei Balmoș, impresarul lui Horațiu Moldovan care a realizat transferul la Atletico Madrid.

Bogdan Apostu, contraatac la Horațiu Moldovan. Decizia irevocabilă a agentului

FANATIK a stat de vorbă cu Dan Idita, avocatul lui Bogdan Apostu care îl reprezintă în diverse spețe și cu care colaborează și Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Fostul impresar al lui Horațiu Moldovan i-a promis jucătorului lui Atletico Madrid că îl va chema la tribuna, iar Bogdan Apostu pare că se va ține de cuvânt: „Săptâmâna viitoare vom depune cererea de chemare în judecată”, a declarat avocatul agentului, Dan Idita.

Bogdan Apostu a fost impresarul lui Horațiu Moldovan din 2019 până la începutul lui 2023. Conform unui acord semnat de cele două părți, agentul susține că trebuie să primească 3% din toate salariile jucătorului din 2021 până la momentul de față și 7% din suma de transfer la Atletico Madrid. Andrei Balmoș l-a amenințat pe Bogdan Apostu că îl va da în judecată, însă cel care a făcut pasul în față este fostul impresar al portarului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Apostu și Andrei Balmoș, război total la Fanatik SuperLiga: „Banii îl orbesc!” / „E un personaj obscur!”

Andrei Balmoș a fost primul care și-a spus punctul de vedere la FANATIK SUPERLIGA: „Domnul Bogdan Apostu mă atacă personal fără niciun motiv, eu crezând că suntem prieteni fiind în Nigeria și având tot felul de lucruri împreună. Se pare că banii îl orbesc și cam ăsta e caracterul lui. Am crezut că suntem prieteni.

Mi se pare o răbufnire, o frustrare a domnului Bogdan Apostu pe subiectul ăsta. Dar văd că domnul Apostu este orbit de niște bani care nu știu în ce măsură îi aparțin ținând cont că agenții FIFA licențiat sunt și eu, nu numai Bogdan Apostu. Bine, el în fond este un circar care apare la televizor. Cred că ar trebui să înființăm din nou OTV-ul pentru el.

ADVERTISEMENT

I-am și trimis mesaj în sensul ăsta să ne vedem să discutăm ca doi bărbați. Domnul Apostu a luat-o ca pe o amenințare. Probabil că el nu se consideră destul de bărbat să ne întâlnim. Nu cred că îl afectează foarte tare pe Horațiu. 

Eu am vorbit de tribunal în contextul în care el îl defăimează pe Horațiu în continuare, nu mă deranjează că mă defăimează pe mine. Nu mă interesează ce vorbește el. Eu chiar nu vreau faimă. El suferă de asta, vrea să fie toată ziua. Probabil că o să ne vedem în instanță până la urmă dacă nu va înceta”.

ADVERTISEMENT

L-a amenințat impresarul lui Horațiu Moldovan cu bătaia? „Instanțele abilitate vor decide”

Bogdan Apostu a venit apoi cu o replică cel puțin la fel de tăioasă și susține că Andrei Balmoș l-a amenințat cu bătaia: „Nu l-am considerat o amenințare, chiar este. Instanțele abilitate vor decide dacă e un mesaj de întâlnire sau nu. Eu consider că trăim într-o lume în care lucrurile astea sunt demult trecute.

Domnul cred că este o titulară greșită adresată acestui personaj obscur care nu face altceva decât să încerce să își construiască o imagine pe spatele unor oameni care au muncit. Dacă Horațiu este reprezentat de un astfel de personaj e foarte grav. Mai ales pentru portarul echipei naționale. 

Cred că e vorba de același băiat care în urmă cu o lună se ruga să facă o poză cu mine ca să îi crească numărul de urmăritori. Așa cum am spus-o, cred că este sub demnitatea mea să continui un astfel de dialog suburban.

Se folosesc alte arme. Nu mai sunt armele de acum 20-25 de ani și chestiile astea de golănie ieftină cred că au trecut de mult în România. Se va încheia la tribunal. Avem toate dovezile. Sunt niște jigniri grosolane care mi-au fost aduse. Mi-a adus deservicii mari de imagine, dar asta e situația. Este piscul vieții lui acest război mediatic inventat cu mine și s-a băgat fără să fie treaba lui”, a mai spus Bogdan Apostu.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
JOI Exclusiv: Horațiu Mălăele, formă fizică de inviat. Cum a fost surprins celebrul...
JOI Exclusiv: Horațiu Mălăele, formă fizică de inviat. Cum a fost surprins celebrul actor
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze