Sport

Probleme mari pentru Dinamo la meciul cu FCU Craiova! Zeljko Kopic, în criză privind regula U21. Exclusiv

Dinamo are probleme mari înaintea derby-ului cu FC U Craiova de vineri seară. Fanatik a aflat că unul dintre jucătorii din lotul lui Zeljko Kopic a rămas la București.
02.02.2024 | 11:45
Probleme mari pentru Dinamo la meciul cu FCU Craiova Zeljko Kopic in criza privind regula U21 Exclusiv
Dinamo are mari probleme de lot înaintea derby-ului cu FC U Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo are mari probleme de lot înainte de meciul cu FC U Craiova, vineri, 2 februarie, ora 20:00, în etapa a 24-a din SuperLiga. FANATIK a aflat că fundașul stânga Costin Amzăr nu a făcut deplasarea în Bănie alături de restul lotului.

Probleme mari pentru Dinamo la meciul cu FCU! Costin Amzăr nu a făcut deplasarea la Craiova

Dinamo merge la Craiova în căutarea primei victorii a anului. Zeljko Kopic se confruntă cu probleme numeroase de lot înaintea meciului din Bănie. Costin Amzăr, „underul” obișnuit al lui Dinamo din acest sezon, a acuzat dureri de cap și dureri în gât și nu a fost păstrat în lot de Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga în vârstă de 20 de ani a rămas la București, acuzând probleme din cauza unei răceli puternice. Internaționalul român de tineret are mari dureri în gât și nu s-a antrenat normal alături de restul lotului în săptămână premergătoare derby-ului cu FC U Craiova.

Astfel, Dinamo are probleme cu ambii fundași laterali la duelul cu FC U Craiova. Gabriel Moura este și el indisponibil după ce a ieșit accidentat din derby-ul cu Rapid (1-2). Pe lângă dilema privind postul de fundaș lateral, Zeljko Kopic va trebui să se hotărască asupra fotbalistului care să respecte regula U21.

ADVERTISEMENT
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Costin Amzăr, potrivit Transfermarkt.com.
  • iunie 2027 este data la care expiră contractul lui Costin Amzăr cu Dinamo

Ricardo Grigore ar putea fi titular contra celor de la FC U Craiova

Totodată, Dinamo nu se va putea baza la meciul de pe Stadionul „Ion Oblemenco” pe Josue Homawoo. Fundașul central este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Astfel, Zeljko Kopic l-ar putea trimite titular contra oltenilor pe Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT

Antrenorul croat ar putea alinia un sistem 4-2-3-1, formulă pe care Zeljko Kopic a exersat-o în ultimele zile la baza de la Săftica. În ceea ce privește jucătorul care să respecte regula U21, primele variante ale lui Zeljko Kopic sunt Antonio Bordușanu și Ahmed Bani.

Cum ar putea arăta Dinamo în Bănie: Golubovic – Costin, Lucas, Velkovski, Grigore – Pavicic, Ilic – Bordușanu (Bani), Politic, Abdallah – Goncalo. Dinamo o va înfrunta pentru a treia oară în actuala stagiune pe FC U Craiova după meciul din tur (0-1) și meciul de cupă (1-1).

ADVERTISEMENT

Dinamo ar putea transfera un fundaș dreapta după accidentarea lui Moura

Gabriel Moura s-a accidentat la genunchi în derby-ul cu Rapid, scor 1-2, în etapa precedentă. În primă fază, „câinii” au crezut că nu este vorba despre o accidentare gravă. Totuși, medicii i-au descoperit un chist fundașului brazilian și a fost operat de urgență.

„E vorba și de o posibilă accidentare de lungă durată a lui Gabi [Moura], în funcție de asta vom lua o decizie. La plecări am închis. Pentru Gregorio nu am avut nicio ofertă oficială”, a declarat Andrei Nicolescu la Radio Dinamo 1948.

ADVERTISEMENT