Life

Probleme mari pentru Liviu Vârciu. Ce a pățit artistul chiar în fața casei sale

Liviu Vârciu tună și fulgeră în mediul online. Artistul a avut parte de un eveniment neplăcut chiar în fața casei sale dintr-un complex rezidențial.
26.02.2024 | 18:13
Probleme mari pentru Liviu Varciu Ce a patit artistul chiar in fata casei sale
Liviu Vârciu tună și fulgeră după ce a avut parte de un eveniment neplăcut. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu pare că este urmărit de ghinion. Fix în momentul în care se așteaptă cel mai puțin, prezentatorul primește vești proaste. De data asta, artistul a ajuns să declare scandal vecinilor din cauza celor întâmplate. Iată prin ce a trecut Liviu Vârciu, recent.

Liviu Vârciu s-a trezit cu mașina lovită în parcare

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. De-a lungul timpului, acesta a reușit să stabilească o conexiune cu publicul de acasă, dar și cu cel din online.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul nu are secrete față de comunitatea lui de urmăritori, așa că, în urmă cu puțin timp, le-a povestit tuturor ce i s-a întâmplat. De obicei, acesta vine cu povestiri amuzante în fața fanilor, dar, de data asta, nu a fost cazul.

Cei care îl urmăresc pe Liviu Vârciu de ani buni de zile știu că aceasta locuiește într-un cartier rezidențial. A ales acest loc datorită siguranței și confortului, dar asta nu înseamnă că este scutit de evenimente mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Ceea ce avea să pară o zi ca orice alta, a început prost pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul și-a găsit mașina lovită în parcare. Fiind pentru prima dată când i s-a întâmplat asta, artistului nici măcar nu i-a venit să creadă.

Artistul are de gând să facă toate demersurile pentru a-l găsi pe vinovat

Liviu Vârciu a fost de-a dreptul șocat că a putut fi protagonistul unui asemenea eveniment. Mașina era parcată în dreptul locuinței, așa că i-a fost destul de greu să își imagineze ce s-ar fi putut întâmpla.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, un astfel de eveniment nu i-a picat deloc bine artistului. Fără să stea prea mult pe gânduri, Liviu le-a comunicat fanilor că are de gând să apeleze la autorități. Cum cercul de suspecți este unul restrâns, Liviu crede că vinovat este unul dintre vecinii săi.

Liviu Vârciu a povestit întregul episod pe social media, în speranța că persoana vinovată va vedea postările și va reacționa. De asemenea, acesta a vrut să transmită că vinovatul nu va avea nicio șansă să scape, pentru că peste tot sunt camere de supraveghere.

ADVERTISEMENT

”Deșteptul care mi-a lovit mașina, să-mi scrie, că am camere peste tot. Anunț poliția și belești … Scrie-mi urgent”, a spus artistul pe Instagram.

Artistul speră ca cel care i-a lovit mașina să răspundă cât mai repede pentru a nu se ajunge la implicarea autorităților. Prezentatorul este foarte revoltat de acest incident și nu are de gând să stea cu mâinile în sân.

ADVERTISEMENT