Life

Ce face Carmina, fiica lui Liviu Vârciu! Vedeta Antena1 poate lua lecții de la puștoaică

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, este decisă să dea lovitura în afaceri. Iar planul pus la punct de ea pare să dea, deja, roade.
16.02.2024 | 15:00
Ce face Carmina fiica lui Liviu Varciu Vedeta Antena1 poate lua lectii de la pustoaica
Carmina, fiic alui Liviu Vârciu, s-a lansat în afaceri serioase / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmina Vârciu, fiica celebrului Liviu, vedeta Antena 1, s-a apucat de afaceri. A renunțat la toate activitățile pe care le avea până acum și, alături de iubitul ei, a făcut un plan pe termen lung. Iar rezultatele deja încep să apară.

Carmina Vârciu spune ”nu” unei cariere în showbiz

Deși tatăl ei este celebru, Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, spune un ”nu” hotărât unei cariere în showbiz. În schimb, așa cum a dezvăluit tânăra de aproape 22 de ani, s-a apucat de afaceri. Și, a mărturisit ea pentru FANATIK, a renunțat la toate celelalte ocupații pe care le avea înainte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ne spune Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, afacerea și-a deschis-o alături de iubitul ei. Și, precizează ea, acum, chiar dacă are mult de muncă, și-a găsit un adevărat hobby din ceea ce face. Ba chiar, găsește ocupația sa ca ”terapeutică”. În plus, se bucură că e susținută de Liviu Vârciu în ceea ce își dorește.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, face lumânări

De unde ți-a venit ideea acestei afaceri?

– Ideea a prins contur cu ceva timp în urmă, partenerul meu făcând deja lumânări simple pentru diverse evenimente, ca un hobby. Dar după ce am descoperit că mă atrage și pe mine partea asta de creație am luat hotărârea să transformăm un simplu hobby într-o afacere.

ADVERTISEMENT

De la ce vine numele brandului?

– David și Carmina.

Ce comercializezi mai exact?

– Lumânări din ceară de soia 100% naturală, lucrate manual de noi.

Cine se ocupă de întreg procesul?

– Eu împreună cu partenerul meu și mama lui ne ocupăm de tot ce înseamnă proiectul DC.candelsandmore.

Mai mergi la job-ul  de dinainte sau te axezi doar pe afacerea ta?

– Nu mai merg la jobul pe care l-am avut înainte, acum mă axez și îmi investesc tot timpul și energia în noua afacere. Și pe care sincer nu o consider muncă pentru că îmi place atât de mult tot procesul încât mi se pare chiar terapeutic să le fac.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Liviu când a aflat cu ce se ocupă fiica lui

Ce spun tati și mami despre dorința ta de a avea propriul bussiness atât de tânără?

– Ai mei mă susțin și ar fi de acord cu aproape orice mi aș propune să fac. Mă bucură mult ca m-au lăsat și mă lasă să descopăr lucruri noi, dar mai ales ca prin toate încercările mele am ajuns să găsesc ceva care îmi place și chiar îmi iese.

Te susțin și financiar?

– Din punct de vedere financiar la începutul afacerii, am fost susținuți de familie și oamenii apropiați. Dar pe cum înaintăm încercam să depindem cât mai puțin de un ajutor financiar din partea oricui și să ne descurcăm singuri. Vrem să ne dovedim în primul rând nouă ca atât timp cât îți dorești ceva, se poate.

ADVERTISEMENT

Ce asteptări ai de la această afacere?

– Am vise și așteptări mărește în ceea ce privește DC.candelsandmore. Dar ca în orice altă afacere, nu vreau să mă grăbesc cu nimic. Vreau să mă bucur din plin de fiecare moment și ocazie care se ivește, iar pe parcurs totul va veni de la sine.

De unde pot cumpăra oamenii produsele tale?

– Momentan, produsele DC sunt disponibile atât online prin intermediul contului de Instagram/facebook, cât și fizic într-o florărie din Arad, urmând ca în scurt timp să fie disponibile și într-un magazin din București.

Când spui partener, te referi la iubit, da?

– Am folosit cuvântul cu un motiv. E perfect spus așa. Încerc, cât pot, să păstrez măcar o parte din viața personală departe de presă!

ADVERTISEMENT