Life

Vedeta care l-a înșelat pe Liviu Vârciu fix înainte de nuntă. Artistul a fost devastat

Relația lui Liviu Vârciu pe care multă lume a uitat-o. Cum a ajuns artistul să fie înșelat de iubita sa celebră înainte de a merge în fața altarului
07.01.2024 | 17:33
Vedeta care la inselat pe Liviu Varciu fix inainte de nunta Artistul a fost devastat
Relația lui Liviu Vârciu de care nu mulți își mai amintesc. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu a fost un cuceritor de-a lungul timpul. Vedetele au rezistat cu greu farmecelor lui și, drept dovadă, a avut mereu relații răsunătoare. Toată lumea îl știe de când forma un cuplu cu Adelina Pestrițu, dar artistul a mai avut o relație cu o vedetă de la noi.

Ce vedetă de la nou i-a frânt inima lui Liviu Vârciu înainte de cea mai importantă zi din viața lui

Liviu Vârciu este unul dintre veteranii lumii mondene de la noi. Acesta este prezent în lumina reflectoarelor de ani de zile și pare că acest domeniu i se potrivește de minune. Vârciu nu a făcut furori doar pe plan profesional, ci și pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a fost mereu carismatic și a cucerit domnișoarele dintr-o singură privire. Artistul s-a iubit cu multe nume celebre, dar cea mai cunoscută relație a lui a fost cu Adelina Pestrițu. Ei bine, bruneta nu a fost singura vedetă din viața lui.

Puțină lume mai știe că, în urmă cu mai bine de 20 de ani, Jojo a fost iubita lui Liviu Vârciu. Relația celor doi a început în anul 2000, iar sentimentele au fost atât de puternice, încât artistul nu a pierdut deloc timpul. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a cerut-o de soție pe frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Liviu și Jojo au planificat nunta, iar naș trebuia să le fie nimeni altul decât Horia Brenciu. Din păcate, oricât de multe speranțe și-ar fi făcut actorul, relația lui cu Jojo nu a fost menită să fie una fericită.

Artistul nu a mai vrut să meargă în fața altarului cu Jojo

Liviu Vârciu a aflat cu puțin timp înainte de nuntă că Jojo l-a înșelat. Oricât de mult ar fi iubit-o, acesta nu a putut trece peste infidelitatea blondinei. Tocmai de aceea, a ales să rupă orice legătură cu ea, dar și logodna.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, Liviu Vârciu a fost devastat, mai ales că nu se aștepta ca aleasa inimii lui să îi facă una ca asta. Însă, cu timpul, rănile s-au vindecat și fiecare și-a găsit iubirea în brațele altcuiva.

Anul trecut, Jojo și Paul Ipate au ales să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au căsătorit în Italia, iar actrița a purtat trei rochii splendide. Relația lor este mai solidă ca niciodată și se completează de minune.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, Liviu Vârciu a reușit să își găsească sufletul pereche după ani lungi de căutări. Acesta formează un cuplu cu Anda Călin, femeia care a reușit să îsi demonstreze că există iubire adevărată.

Anda și Liviu au împreună o fetiță și un băiat, iar asta îi completează și îi face să se simtă mai impliniți ca niciodată. Artistul pune mereu pe primul loc familia și face totul pentru ca celor dragi să nu le lipsească nimic.

ADVERTISEMENT