Sport

Probleme pentru CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB. Bîrligea, scos din teren pe targă. Manea a ieșit și el accidentat

CFR Cluj ar putea avea de suferit la derby-ul cu FCSB. Marcatorii din victoria cu Rapid, Daniel Bîrligea și Cristi Manea, au ieșit accidentați
06.04.2024 | 22:27
Probleme pentru CFR Cluj inaintea derbyului cu FCSB Birligea scos din teren pe targa Manea a iesit si el accidentat
CFR Cluj ar putea avea de suferit la derby-ul cu FCSB. Marcatorii din victoria cu Rapid, Daniel Bîrligea și Cristi Manea, au ieșit accidentați. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Bîrligea și Cristi Manea au fost eroii lui CFR Cluj în Giulești. Primul a marcat un hattrick după erorile colosale ale apărării alb-vișinii, iar fundașul și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Cei doi au ieșit însă accidentați de pe teren.

Pericol pentru CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB. Bîrligea și Manea au ieșit accidentați din partida cu Rapid

CFR Cluj a spulberat-o pe Rapid în Giulești, iar acum se pregătește pentru derby-ul cu FCSB. Totuși, ardelenii ar putea să fie privați la partida din Gruia de aportul lui Daniel Bîrligea și Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Bîriligea, omul care a marcat primele trei goluri în poarta lui Aioani, a ieșit accidentat de pe teren. Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost schimbat în minutul 73, când în locul său a intrat Peter Michael. Accidentarea lui Bîrligea a părut una serioasă, pentru că vârful a fost scos de pe gazon pe targă.

Aceeași soartă a avut-o și Cristi Manea, fotbalistul care a marcat golul de 4-0. Fundașul dreapta a acuzat probleme medicale în minutul 79 și a fost înlocuit Alan Aussi.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB este programat duminică, 17 aprilie, de la ora 21:00. După victoria cu Rapid, ardelenii s-au apropiat la șapte puncte de lider. Totuși, roș-albaștrii n-au jucat încă în această etapă. FCSB are meci cu Universitatea Craiova, mâine, de la ora 20:30.

În sezonul regulat, FCSB a obținut o victorie și un egal cu CFR Cluj. A fost 1-0 pentru roș-albaștrii în prima partidă, jucată în Ghencea, după care, cele două rivale au remizat, scor 1-1, în Gruia.

ADVERTISEMENT

Probleme medicale și la FCSB

Chiar dacă Manea și Bîrligea nu vor putea evolua în Gruia, CFR Cluj se poate baza pe faptul că FCSB se confruntă și ea cu probleme de lot din cauza accidentărilor. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Luis Phelipe, Ovidiu Popescu și Alexandru Băluță vor lipsi de pe gazon pentru o perioadă mai lungă.

„Băluţă va lipsi între trei şi patru săptămâni. Nu e incert, ci lipseşte cu certitudine. O problemă musculară are. Este într-o zonă în care Marijana Kovacevic nu poate interveni şi vom juca fără Băluţă trei, patru meciuri.

ADVERTISEMENT

Luis Phelipe nu e, Ovidiu Popescu nu e, Pantea nu e, Panţîru nu e. Ngezana e bine, e normal, s-a antrenat şi ieri, şi azi. Nu mai apare Gigi (n.r. – să spună echipa de start), dar după meci dacă cere iar binecuvântare… Băluţă are leziune fibrilară”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT