Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu Craiova. „Șanse mici pentru Băluță” Ce se întâmplă cu Ovidiu Popescu și Luis Phelipe

Sunt probleme la FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că Alexandru Băluță are șanse mici să joace pe Arena Națională.
05.04.2024 | 13:10
Probleme pentru FCSB inaintea derbyului cu Craiova Sanse mici pentru Baluta Ce se intampla cu Ovidiu Popescu si Luis Phelipe
Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu Craiova. „Șanse mici pentru Băluță” Ce se întâmplă cu Ovidiu Popescu și Luis Phelipe. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova nu vine într-un moment excelent pentru „roș-albaștri”, care au mai multe absențe importante în etapa cu numărul trei din play-off. FANATIK a aflat în exclusivitate că Alex Băluță are șanse mici să joace pe Arena Națională.

Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu Craiova: „Șanse mici pentru Băluță”

Elias Charalambous are bătăi de cap înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova. Rezultatul final din confruntarea dintre cele două formații ar putea să capăt luptei pentru titlu, iar „roș-albaștrii” se gândesc doar la cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate staff-ul „roș-albaștrilor” are probleme cu Alexandru Băluță. Mijlocașul trecut și pe la Universitatea Craiova s-a accidentat la antrenamente și are șanse mici să fie joace pentru FCSB.

Cristi Coste a dezvăluit și situația accidentaților Luis Phelipe și Ovidiu Popescu înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Ambii fotbaliști sunt așteptați să revină în următoarele săptămâni la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Marea știre este că Băluță are șanse foarte, foarte mici să intre dumincă cu Craiova. O accidentare de ultim moment la Alex Băluță, care a jucat în ambele meciuri din sezonul regular. Cred că nu va juca împotriva Craiovei.

Ovidiu Popescu a început exercițiile la sala, apropo de accidentarea suferită înaintea meciului cu Farul. Undeva la două săptămâni va fi bun de joc, mai ales că este nevoie de jucători și numeric, nu doar valoric la FCSB”, a dezvăluit Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

„Luis Phelipe este așteptat să revină cu Sepsi”

„Ovidiu Popescu va reveni la meciul cu Rapid, cred că ultima etapă din turul play-off-ului. Luis Phelipe este spre bine, va reveni undeva la începerea returului. FCSB va juca prima etapă din retur la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, deci cam atunci este așteptat să revină și Luis Phelipe la FCSB.

Dacă Vlad Chiricheș va fi ok fizic, va intra titular și vom avea cuplul de fundaș centrali cu care s-a terminat partida de la Ovidiu: Chiricheș și Dawa. Ngezana va fi mutat în banda dreaptă, unde se așteaptă să fie cele mai mari probleme pentru FCSB”, a mai dezvăluit moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață confirmă FANATIK: „Băluță are o ruptură mică”

Gheorghe Mustață a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a confirmat că Alexandru Băluță nu va juca cu Universitatea Craiova. Liderul galeriei de la FCSB a dezvăluit că titularul liderului are o ruptură musculară, iar staff-ul medical nu vrea să riște.

„Este problema cu Băluță, își dorește să joace, dar a ieșit la RMN că are o ruptură mică și doctorul nu vrea să riște. Toți sunt ok, au făcut antrenament băieții. Important este să fie încrezător, iar duminică să câștigăm cele trei puncte și să ne îndreptăm spre titlul 27”, a spus Gigi Mustață

ADVERTISEMENT