Life

Probleme pentru televiziunea lui Adrian Sârbu. Aleph News a intrat în insolvență

Neplăceri pentru postul TV deținut de Adrian Sârbu. Aleph News nu mai are suficiente fonduri pentru plata angajaților săi.
17.03.2023 | 19:34
Probleme pentru televiziunea lui Adrian Sarbu Aleph News a intrat in insolventa
Neplăceri pentru postul TV deținut de Adrian Sârbu. Aleph News nu mai are suficiente fonduri pentru plata angajaților săi. Sursa foto: zf.ro / Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Probleme pentru televiziunea lui Adrian Sârbu care face parte din societatea Aleph Media, alături de Aleph Business. Aleph News a intrat în insolvență la cererea debitorului, adică a renumitului om de afaceri.

Neplăceri pentru postul TV deținut de Adrian Sârbu. Aleph News nu mai are suficiente fonduri pentru plata angajaților săi

Aleph News are parte de mai multe neplăceri la nici 4 ani de când a primit licență de la CNA. Se întâmpla în vara lui 2019, însă pe data de 16 martie 2023 afaceristul a fost nevoit să declare insolvența la Tribunalul București.

ADVERTISEMENT

Societatea nu mai dispune de fonduri bănești pentru plata datoriilor certe, lichide și exigibile, printre creditori aflându-se și Marius Tucă cu care Adrian Sârbu a bătut palma pentru postul de televiziune românesc.

Concret, paginademedia.ro susține că jurnalistul are de recuperat cel puţin 60.000 de euro, dar şi casa de producţie Zazu Film, care este acţionar în cadrul televiziunii. Firma este deţinută de Cristina Iacob, de profesie regizor.

ADVERTISEMENT

Unele informații din presă susțin că aceasta este fosta iubită a patronului de la Aleph News. Adrian Sârbu a investit 2 milioane de euro în televiziunea pentru care a angajat la momentul debutului foarte mulți oameni profesioniști.

Aleph News, insolvență. Ce a decis instanța

„Admite cererea formulată de societatea debitoare ALEPH MEDIA S.R.L.. În temeiul art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă deschide procedura generală împotriva debitoarei ALEPH MEDIA S.R.L..

ADVERTISEMENT

În temeiul art.66 alin.6 din Legea nr.85/2014 , admite excepţia conexităţii şi dispune conexarea dosarului nr. 3622/3/2023 la dosarul nr. 7014/3/2023. Califică cererile creditorilor CENTRON SLOVAKIA SPOL. S.R.O. , MARIUS TUCĂ, ZAZU FILM S.R.L., drept declaraţii de creanţă.

Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitoarea are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al administratorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i administratorului judiciar, în cazul în care operează ridicarea de drept a dreptului de administrare.

ADVERTISEMENT

Fixează următoarele termene limită: a) termenul limită de depunere, de către creditori, a opoziţiilor la încheierea de deschidere a procedurii – 15 zile de la primirea notificării, precum şi termenul de soluţionare a opoziţiilor, care nu va depăşi 10 zile de la data expirării termenului de depunere a acestora;

b) termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului – 05.05.2023; c) termenul de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar de creanţe – 22.05.2023;

d) termenul de definitivare a tabelului creanţelor – 06.06.2023; e) data primei şedinţe a adunării generale a creditorilor – 29.05.2023”, se arată în decizia instanței de joi, 16 martie 2023, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după...
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu,...
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu, recuzată și transferată în aceeași zi
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au...
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au intervenit în forță!
20 de judeţe intră de la 10.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
20 de judeţe intră de la 10.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vreme severă până joi dimineaţă
Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască...
Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în...
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident. 'Va fi o recuperare lungă'
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în...
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a...
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a urmat apoi
Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palat
Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palat
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să...
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia...
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia că dormea în camion. „Șeful preferă să plătească amenda, e mai ieftin decât hotelul”
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al...
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor scapă de problemele cu banii? Ce veste a primit