Life

Produsele adorate de români sunt bagate la raft de Lidl luni, 31 iulie 2023. Au reduceri mari, se vor vinde ca pâinea caldă

Produsele adorate de români sunt bagate la raft de Lidl. Ele pot fi cumpărate de luni și au și o reducere semnificativă!
30.07.2023 | 20:42
Produsele adorate de romani sunt bagate la raft de Lidl luni 31 iulie 2023 Au reduceri mari se vor vinde ca painea calda
Produsele adorate de români sunt bagate la raft de Lidl. Foto Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Produsele adorate de români sunt bagate la raft de Lidl luni, 31 iulie 2023. Acestea au reduceri mari în următoarea perioadă!

Produsele adorate de români sunt bagate la raft de Lidl. Ele pot fi cumpărate de luni

Începând de luni, la Lidl vor fi foarte multe oferte la produsele adorate de români. Acestea vor avea și mari reduceri, astfel că cei care doresc să facă acest lucru pot să facă niște stocuri mai mari.

ADVERTISEMENT

Începând cu 31 iulie și până pe 6 august, pieptul de pui dezosat fără piele la Lidl are o reducere de 21%.

Alte produse adorate de români băgate la raft de celebrul lanț de supermarketuri sunt cârnații din carne de vită și de oaie. Acesștia vor fi reduși de la 22,99 la 17,99 lei. Vorbim așadar de o reducere de 21% pentru acest produs începând de luni.

ADVERTISEMENT

Și șnițelul din piept de pui va fi la reducere la raftul de la Lidl.  El va costa 3,29 de la 3,99 lei. Puiul fermierului de la Agricola va fi și el disponibil în stoc limitat și va costa 2,29 lei/100 G.

Ce alte reduceri mai sunt la Lidl

Tot în oferta Lidl de săptămâna viitoare va fi și untul sărat de la Pilos, un produs foarte apreciat de români. Acesta va avea o reducere de 30 de procente și va costa 7,99 de la 11,49 RON.

ADVERTISEMENT

La reducere timp de o săptămână va fi și mușchiul țigănesc feliat de la Cămara noastră, care va costa 4,99 de la 5,99. Tot în ofertă va fi și salamul bănățean feliat care va costa 4,49 RON.

Și șunca de pui de la Pikok în diverse sortimente va fi disponibilă cu o reducere la raft la Lidl. Mai precis, aceasta va fi redusă cu 20 de procente și va costa 3,99.

ADVERTISEMENT

Și telemeaua din lapte de vacă de la Pilos, un alt produs iubit de români de la Lidl, va avea o reducere semnificativă începând de luni și va costa 4,99 RON.

ADVERTISEMENT