Life

Produsul pe care foarte mulți români adoră să-l mănânce are super reducere la raftul Lidl de sâmbătă, 22 iulie 2023. E mai ieftin cu 35%

Produsul pe care foarte mulți români adoră să-l gătească este acum la reducere la Lidl. De sâmbătă, are un preț foarte bun.
21.07.2023 | 15:28
Produsul pe care foarte multi romani adora sal manance are super reducere la raftul Lidl de sambata 22 iulie 2023 E mai ieftin cu 35
Produsul pe care foarte mulți români adoră să-l mănânce, la reducere la Lidl. foto Colaj Fanatik / pixabay.com
ADVERTISEMENT

Este un produs pe care mulți români îl adoră care va fi la reducere acum la Lidl. Acest aliment intră pe raft la Lidl de sâmbătă, 22 iulie 2023.

Produsul pe care foarte mulți români adoră să-l mănânce, la reducere la Lidl

Vor fi reduceri la multe produse în acest weekend la Lidl. Unul dintre ele este și foarte apreciat de români, care adoră să îl mănânce.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre scăricica de porc, care va fi în weekend disponibilă la frigiderele Lidl cu o reducere de 35%. Astfel, ea va costa 2,19 lei pe 100 grame. Aceasta este disponibilă și în varianta marinată și în cea simplă. Înainte, prețul era de 3,39 lei per 100 de grame.

Tot la Lidl, în acest weekend vor fi la ofertă și cârnații sticks de la Pikok. Reducerea este mare și în cazul acestora, mai precis de 43%.

ADVERTISEMENT

Ei vor costa 4,49 lei pe punga de 120 de grame. Aceștia sunt disponibili în patru sortimente diferite, din carne de porc cu ardei iute, din carne de pasăre cu brânză, cârnați de porc și cârnați de porc și pasăre.

Ce alte produse mai sunt la ofertă la Lidl

Și cafeaua măcinată Espresso este la reducere la Lidl în weekendul acesta. Acest produs va avea prețul de 9,49 lei, având o reducere de 40%. Băutura răcoritoare Cappy Pulpy este în stoc limitat și va avea un preț mai bun acum, de 5,49 lei.

ADVERTISEMENT

Din această săptămână, la Lidl sunt disponibile mai multe produse de bucătărie. Cu promoția Acasă la masă, se pot cumpăra o mulțime de obiecte de bucătărie.

Astfel, un mixer vertical 3 în 1 costă doar 99 de lei la Lidl, iar o răzătoare electrică este 119 lei. Un set de oale de inox la Lidl este doar 119 lei, iar un sandwich maker este 149 de lei pe rafturile Lidl.

ADVERTISEMENT

O friteuză este 299 de lei, în timp ce un organizator de bucătărie este doar 29,99 lei. Alte produse în oferta Lidl sunt seturile de copt pentru 39,99 lei sau un cântar de bucătărie care este 29,99 lei.

ADVERTISEMENT