Life

Produsele Dedeman pe care le așteptau toți românii care stau la curte. Vecinii vor fi invidioși când vor afla cât de puțin ați cheltuit pentru o grădină atât de frumoasă

Marfa de la Dedeman pe care o vrea fiecare român. Ceilalți oameni vor dori să o cumpere când vor auzi de prețurile mici.
22.04.2023 | 13:30
Produsele Dedeman pe care le asteptau toti romanii care stau la curte Vecinii vor fi invidiosi cand vor afla cat de putin ati cheltuit pentru o gradina atat de frumoasa
Marfa de la Dedeman pe care o vrea fiecare român. Ceilalți oameni vor dori să o cumpere când vor auzi de prețurile mici. Sursa foto: dedeman / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos care produsele pe care le așteptau toți românii care stau la curte. Vecinii vor fi invidioși când vor afla cât de puțin ați cheltuit pentru o grădină atât de frumoasă și la modă.

Marfa de la Dedeman pe care o vrea fiecare român. Ceilalți oameni vor dori să o cumpere când vor auzi de prețurile mici

Dedeman pune la dispoziția cetățenilor români foarte multă marfă, una pe care o vrea fiecare persoană în parte. Cu siguranță, ceilalți oameni vor dori să o cumpere când vor auzi de prețurile mici și extrem de avantajoase.

ADVERTISEMENT

Mobilierul de grădină și terasă joacă un rol important atunci când vine vorba de decorare și relaxare. La fel și produsele care curăță, mai ales că primăvara lumea e în plină curățenie. Orice spațiu exterior locuinței personale este privit ca o prelungire a casei și trebuie neapărat să fie creat un echilibru între cele două.

Acest lucru poate fi posibil cu ajutorul produselor românești care se găsesc pe piață datorită fraților Pavăl. Dragoș Pavăl și Adrian Pavăl au fost incluși în topul celor mai bogați oameni ai lumii în urmă cu mai bine de un an și au pus pe picioare o afacere zdravănă.

ADVERTISEMENT

Cei doi oameni de afaceri au gândit businessul în avantajul oamenilor. Mulțumită lor, Dedeman vine în luna aprilie cu mese fixe pentru grădină, din lemn de eucalipt, la suma de numai 129 de lei, reduse de la 149 de lei.

De asemenea, din catalogul Dedeman, catalogul magazinului mai aflăm că luna aceasta putem achiziționa pentru curtea casei noastre un scaun de grădină sau pentru terasă, pliabil, cu 5 poziții, la valoarea de doar 269 de lei. Prețul este valabil până pe 30 aprilie 2023. Produsele magazinului sunt la mare căutare în aceasta perioadă. Nu uitați, reducerile se aplică în toate magazinele Dedeman, indiferent că discutăm despre Dedeman Suceava, Dedeman București, Dedeman Iași sau Dedeman Bacău.

ADVERTISEMENT

Umbrela de soare pentru terasă, rotundă și cu o structură din metal crem poate fi achiziționată cu numai 219 lei, redusă de la 249 de lei. Totodată, românii pot cumpăra un balansoar pentru 2 persoane cu suma de 879 de lei.

Dedeman, seturi pentru grădină la prețuri avantajoase

Dedeman are în catalog și foarte multe seturi pentru grădină la prețuri avantajoase. Spre exemplu, masa dreptunghiulară, cu 2 bănci pentru curtea exterioară costă 469 de lei, în timp ce masa dreptunghiulară cu 6 scaune, Sevilia, din metal și textilen este la prețul de 1.899,01 lei.

ADVERTISEMENT

Un alt set cu masă dreptunghiulară, de această dată cu 2 tabureți, o canapea și 2 fotolii, Amsterdam, construite din metal și ratan sintetic poate fi achiziționat de cetățenii români cu suma de numai 3.098,99 lei.

Balansoarul de grădină, Nice, pentru 3 persoane, cu structură din metal și cu dimensiunile 220 x 136 x 180 cm, costă 1.149 lei. De asemenea, Dedeman mai pune la dispoziție o trambulină pentru copii cu prețul de 649 de lei.

În plus, setul pentru berărie, cu masă dreptunghiulară și cu 2 bănci, din metal cu lemn, cu dimensiunile 220 x 70 x 74 cm, are prețul de 759 de lei. Un cort pentru copii, tip căsuță, costă 69 de lei, iar un tobogan pentru copii, cu scară polietilenă, este 119 lei.

ADVERTISEMENT