Life

Dedeman, oferte de nerefuzat pentru românii care stau la curte. Produsele au prețuri excelente

Ofertele de nerefuzat ale Dedeman pentru românii care stau la curte. Prețurile agreabile ale produselor pentru curățenia de primăvară.
01.04.2023 | 09:38
Dedeman oferte de nerefuzat pentru romanii care stau la curte Produsele au preturi excelente
Cum se pot achiziționa produsele pentru curte, la reducere. Sursa foto: Transilvania Business
ADVERTISEMENT

Mulți români sunt în plină curățenie de primăvară, așa că au grijă să arate totul impecabil, atât în interiorul locuinței, cât și în afara ei. Asta pentru că și exteriorul trebuie să fie unul comod, iar pentru ca totul să fie ca la carte, sunt necesare anumite instrumente.

Ce oferte sunt valabile la Dedeman pentru românii care stau la curte

Dedeman are în această perioadă reduceri la produsele care ajută la curățenia de primăvară. Ofertele îi atrag în special pe cei care își doresc să aibă o curte unde să îți fie drag să stai și să admiri natura. Iată despre ce este vorba:

ADVERTISEMENT

În ”Catalogul Dedeman” se găsesc aparate de spălat cu presiune cu 769 lei bucata, de la 818 lei. Iar ca suprafața curățată să strălucească și să aibă și un miros plăcut, mai poți trece peste ea și cu o soluție ”Multi Wash”, la prețul de 56, 90 lei, redus de la 60, 68 lei.

Pe lângă acestea, la Dedeman mai este disponibil, la preț mic, și un produs pentru piatră și fațade. Costă 36, 90 lei bucata, de la 40, 11 lei. De asemenea, o perie de spălat mare poate fi achiziționată cu 42, 90 lei bucata, de la 47, 96 lei.

ADVERTISEMENT

Toate ofertele menționate sunt valabile pentru intervalul 15 martie-17 aprilie 2023, iată până a doua zi de Paști. Cei care sunt deja interesați de produsele detaliate, pot intra pe catalog.dedeman.ro, iar aici pot răsfoi toate produsele magazinului.

Produsele reduse se pot cumpăra fizic și online

Totodată, produsele descrise se pot cumpăra atât fizic, direct dintr-un magazin Dedeman, cât și online. Termenul de livrare în acest caz este de 1-5 zile lucrătoare, iar plata se poate face ramburs sau online, cu cardul. Unele, pe lângă prețul redus au și un cost suplimentar, mai exact, o taxă verde de 35 de lei.

ADVERTISEMENT

Cine a pus bazele Dedeman

Dedeman este o companie care a apărut în Bacău, la scurt timp după anii 90, și înființată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl. În prezent, ei sunt unii dintre cei mai bogați români, cu o avere de peste 2 miliarde de dolari. Însă, nu au fost dintotdeauna înstăriți.

Dragoș și Adrian Pavăl provin dintr-o familie modestă, din Suceava, cu alți șase frați acasă. Chiar dacă au fost săraci, nimic nu i-a împiedicat să viseze și să urmeze o facultate. Astfel, cei doi au terminat, ”Facultatea de Matematică”, secția ”Informatică”, la Iași.

ADVERTISEMENT

Dragoș Pavăl a venit cu ideea înființării Dedeman și își aduce aminte amuzat de acea zi. Asta deoarece îi era dificil să aleagă numele afacerii sale. ”Dedeman” este de fapt o denumire ce conține inițiale ale membrilor familiei lui Dragoș Pavăl

”Îmi pregătisem nişte denumiri, dar erau deja luate. Cei de la registru mi-au spus să mă gândesc repede la ceva, să-mi pun numele, orice. Nu prea îmi plăcea treaba asta cu numele, dar stând acolo, la coadă, am încercat să compun ceva. Eu – Dragoş, soţia – Denise, fratele meu – Adrian. De-de-an.

Nu suna bine. M-am gândit la soacră-mea, Margareta, şi am mai pus şi un M. Aşa a ieşit Dedeman. O vreme mi s-a părut un nume nepotrivit, umblam cu facturile mâzgălite pentru că producătorii cu care lucram îl stâlceau în toate felurile.

Mă şi gândeam, «domnule, n-am fost în stare să aleg şi eu un nume ca lumea». Peste ani, mi-am dat seama că e un nume potrivit pentru profilul nostru. Sună bine, nemţeşte, aşa…”, mărturisea Dragoș Pavăl.

ADVERTISEMENT
Tags: