Life

Produsele pe care Lidl le bagă la raft chiar de sâmbătă, 25 martie 2023. Vor fi în toate magazinele din țară și prețurile nu sunt rele deloc

Lidl vine cu noi oferte la raft chiar de sâmbătă. Prețurile sunt de nerefuzat, așa că merită să ajungeți în cel mai apropiat magazin.
24.03.2023 | 16:00
Produsele pe care Lidl le baga la raft chiar de sambata 25 martie 2023 Vor fi in toate magazinele din tara si preturile nu sunt rele deloc
Produsele pe care Lidl le bagă la raft chiar de sâmbătă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl este unul dintre retailerii care își actualizează săptămânal ofertele. Dacă în această săptămână am avut parte de produse noi, de bucătărie, haine, dar și reduceri la produsele cunoscute deja, iată că nici în weekend, retailerul nu se lasă mai prejos.

Ofertele Lidl de weekend pentru 25 și 26 martie

Lidl a publicat catalogul cu oferte pentru weekend. Astfel, cei care ajung în magazine, se pot bucura de produse la prețuri cât se poate de accesibile. Conform ofertei de sâmbătă, carnea de porc pentru gulaș poate fi achiziționată cu o reducere de 25%.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceasta costă 12,49 lei în loc de 16,79, prețul anterior. Tot la ofertă, începând cu ziua de sâmbătă mai găsim la Lidl și banane, cu o reducere de 28%. Un kilogram de banane costă 4,99 de lei, în loc de 6,99 lei.

În catalogul pentru weekend publicat de retailer mai regăsim și mixul de nuci, migdale, dar și merișoare. Dacă până acum, prețul era de 13,99 lei, de sâmbătă putem să cumpărăm mixul cu o reducere de 42%, adică 7,99 de lei pentru 200 de grame.

ADVERTISEMENT

Și perlele de brânză cu smântână de la Pilos fac parte din oferta de weekend de la Lidl. 200 de grame costă doar 2,99 lei, de la 4,99 lei. Vorbim deci despre o reducere de 40%, care nu merită ratată, în cazul în care acest produs face parte lista noastră de cumpărături.

Cât costă apa tonică Schweppes

Din catalogul de oferte mai face parte și apa tonică Schweppes. 1,5 litri costă doar 5,19 lei. Pe de altă parte, în cazul acestui produs stocul este limitat. Astfel, cei care vor să îl achiziționeze ar fi bine să se grăbească, până nu dispare de pe rafturile magazinelor.

ADVERTISEMENT

Ofertele de mai sus sunt valabile doar în perioada 25-26 martie 2023, deci doar sâmbătă și duminică. De luni, un alt catalog Lidl intră în vigoare, cu noi oferte, dar și cu noi produse. Spre exemplu, începând cu 27 martie, cei care ajung la Lidl pot achiziționa 1 kg de orez cu bob lung pentru doar 3,39 lei.

Vorbim despre o reducere de 43%, față de 5,99 lei, prețul anterior. Și cartofii albi de la Lidl sunt la reducere de săptămâna viitoare. Un kilogram costă doar 10,99 lei, reducerea fiind de 33%, conform anunțului făcut de retailer. Și pulpa de porc fără os va fi redusă de luni, 27 martie. 100 de grame costă doar 1,79 de lei, în loc de 2,69 lei cum era până acum.

ADVERTISEMENT