News

Ce produse bagă Lidl la raft chiar de sâmbătă. Apar în toate magazinele din ţară și au un preț bombă

Lidl și-a obișnuit clienții cu produse bombă în timpul weekendului. Sâmbătă apar la raft prețuri excelente. E momentul cumpărăturilor
10.03.2023 | 20:00
Ce produse baga Lidl la raft chiar de sambata Apar in toate magazinele din tara si au un pret bomba
Ce produse bagă Lidl la raft chiar de sâmbăta aceasta. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Așa cum face în fiecare săptămână, Lidl propune pentru sâmbătă viitoare, 18 martie 2023, câteva prețuri excelente. Este momentul să faceți cumpărături mai multe pentru că nu se știe când o să vă mai întâlniți cu o asemenea ofertă. Sunt reduceri excelente de până la 42%

Produse la prețuri mici în magazinele Lidl

Concret, produsele vor fi semnalizate la raft în fiecare magazin Lidl din țară. Reducere de 40% aveți la cașcavalul feliat. Vorbim despre marca Pilos, una tare îndrăgită de români. Astfel, în loc să plătiți aproape 12 lei pentru acest produs, retailerul german îl vinde la 6.99 lei.

ADVERTISEMENT

Nu este cea mai mică reducere de care românii se bucură în acest weekend. Nu mai puțin de 42% a fost tăiat din prețul inițial al cafelei măcinată Gimoka. Atenție mare, oferta a adus un preț excelent de numai 3.99 lei.

Și cotletul de porc, fără os și feliat se află la reducere. 9.99 lei costă în acest weekend, dar producătorul se așteaptă ca acesta să dispară destul de repede la raft. Așadar, este cazul să nu dormiți foarte mult.

ADVERTISEMENT

Există un stoc limitat și pentru detergent capsule Ariel All in 1 Pods, 65 de bucăți. Îl puteți achiziționa la puțin peste 63 de lei, un preț bun având în vedere că, în general, acesta sare și de 80 de lei.

Nu în ultimul rând, Lidl scoate la ofertă și fructe. Vorbim în această săptămână de mere care se vând la nici 2.5 lei, în condițiile în care kilogramul se apropia de 4 lei în mod normal.

ADVERTISEMENT

Detalii despre toate ofertele retailerului german din această săptămână, dar și produsele care vor fi scoase la vânzare începând cu ziua de luni, găsiți accesând linkul acesta. 

Vă readucem aminte că retailerul Lidl a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate supermarketuri din România. Are un număr considerabil de clienți care vin să-și facă în fiecare zi cumpărăturile.

ADVERTISEMENT

Lansarea ofertelor pentru zilele de luni, joi sau weekend,alături de programul de fidelizare, Card Lidl au făcut ca românii să se înghesuie de fiecare dată la cumpărături.

ADVERTISEMENT
Tags: