Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de luni, 11 decembrie 2023. Are reducere mare, dar stocul e limitat. Se va vinde instant pentru sărbători

Produsul de la Lidl, adorat de români, care se află la reducere, de luni, 11 decembrie 2023. De sărbători se vinde instant.
09.12.2023 | 14:00
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de luni 11 decembrie 2023 Are reducere mare dar stocul e limitat Se va vinde instant pentru sarbatori
Despre ce produs este vorba. Sursa foto: Infofinanciar
ADVERTISEMENT

Lidl vine cu noi reduceri înainte de Crăciun. Supermarketul va avea pe rafturi de săptămâna viitoare un produs pe care românii îl adoră și de care au mare nevoie acum, în perioada sărbătorilor de iarnă. Gospodinele vor fi fascinate când vor vedea prețul.

Reduceri la Lidl înainte de Crăciun. Ce produs adorat de români va avea un cost mai mic de luni, 11 decembrie

Produsul se vinde instant în perioada sărbătorilor de iarnă, iar stocul este limitat. Drept urmare, gospodinele care vor să pregătească prăjituri, tort, cornulețe, creme pentru prăjituri sau bomboane, trebuie neapărat să profite de noua reducere de la Lidl.

ADVERTISEMENT

Este bine cunoscut faptul că înainte de sărbători este o mare forfotă prin supermarketuri și restul magazinelor din țară. Este una dintre perioadele dintr-un an când procentul vânzărilor este mai ridicat decât de obicei, drept urmare apar și mai multe reduceri.

Cine nu-și dorește să cumpere un produs la un cost mai scăzut acum, după ce în ultimii doi ani scumpirile s-au produs în lanț și rapid. De luni, 11 decembrie, până duminică, 17 decembrie, gospodinele au ocazia să achiziționeze din Lidl zahăr mai ieftin.

ADVERTISEMENT

Mai exact, zahărul ”Furnicuța” , într-un pachet de 1 kilogram, se va vinde în intervalul specificat la suma de 4,59 lei. Este un mare avantaj pentru gospodinele care se pregătesc intens pentru Crăciun, Revelion și sărbătorile de la începutul Anului Nou, când la fel se gătesc bunătăți tradiționale.

File de somon norvegian sau aripi de pui, la reducere la Lidl

În catalogul online al celor de la Lidl nu apare la reducere doar zahărul de 1 kg, de la ”Furnicuța”, ci sunt și alte produse la un preț mai mic. De exemplu, un file de somon norvegian, de 150 de grame, costă 6, 99 lei, iar aripi de pui de la ”Cocorico”, într-o cantitatea de 100 de grame, valorează 1, 39 lei.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele menționate, aveți posibilitatea de a cumpăra și o caserolă de 500 de grame, de mici din carne de porc, mangaliță și vită. Aceștia sunt reduși de la 18, 99 lei,  la 15, 99 lei. De asemenea, sunt valabile ieftiniri și pentru persoanele care postesc.

În același catalog săptămânal apare că un borcan de 300 de grame, de tocană de legume, costă în perioada 11-17 decembrie 2, 89 lei, în loc de 3, 49 lei. O pizza vegană are 30% reducere, adică de la 7, 39 lei, ajunge acum la 5, 99 lei porția.

ADVERTISEMENT

Dacă sunteți adepții băuturilor bio, aflați și că o cutie de 1 litru de băutură bio, din orez, costă 4, 29 lei în loc de 5, 79 lei. Totodată, dacă nu vă dați în lături nici de la năut, un pachet de 1 kilograme se va vinde de săptămâna viitoare, la Lidl, la suma de 7, 69 lei în loc de 9,69 lei.

ADVERTISEMENT