Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 17 iunie 2023. Are super reducere, e doar 7.49 lei, și se va vinde ca pâinea caldă

Un produs adorat de români e băgat de Lidl la reducere începând cu sâmbătă, 17 iunie 2023. Cât costă? Și alte produse sunt la ofertă.
16.06.2023 | 18:20
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 17 iunie 2023 Are super reducere e doar 749 lei si se va vinde ca painea calda
Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 17 iunie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la reducere un produs adorat de români începând cu sâmbătă, 17 iunie 2023. Poate fi găsit în toate magazinele din întreaga țară, iar prețul nu e deloc de neglijat. Și alte produse sunt de asemenea la reducere.

Reducerile Lidl de sâmbătă, 17 iunie

Lidl este unul dintre cei mai mari retaileri prezenți în România. Săptămânal apar noi cataloage și noi oferte pe măsură. De asemenea, clienții care au instalată aplicația Lidl Plus beneficiază și de alte surprize.

ADVERTISEMENT

Nici în weekend retailerul nu trece cu vederea nevoile clienților săi. De sâmbătă, 17 iunie, începe Super Weekend la Lidl. Evident, avem reduceri semnificative, dar și produse în stoc limitat.

De această dată, Lidl a surprins pe toată lumea și a redus prețurile chiar și cu peste 40%. Iar vizat de ofertă este inclusiv un produs adorat de români. Cei mai mulți își încep fiecare dimineață cu el, pe o felie de pâine prăjită.

ADVERTISEMENT

Probabil ați înțeles deja despre ce e vorba. Celebrul unt sărat de la Pilos este redus cu 42%, conform catalogului publicat recent de retailer. Acesta costă doar 7,49 lei, în loc de prețul anterior de 12,99 lei.

Prețul cafelei, redus cu peste 40%

Iar din oferta Lidl cu reduceri majore mai face parte un alt produs, care de asemenea e apreciat de români și nu numai. Faimoasa cafea măcinată standard Bellarom a fost redusă în Super Weekend cu 41%.

ADVERTISEMENT

Astfel, clienții care ajung în magazine în acest weekend o pot achiziționa pentru doar 11,49 lei, în loc de 19,49 cât era până acum. Din oferta de weekend mai face parte și carnea tocată de curcan.

Cei care vor să prepare niște sărmăluțele delicioase, sau de ce nu, niște chifteluțe beneficiază de o super reducere. Prețul a fost redus cu 25%, iar 500 de grame de carne tocată de curcan costă doar 14,99 lei, în loc de 19,99 lei.

ADVERTISEMENT

Un alt produs aflat la reducere în magazinele Lidl este rola de bucătărie Pufina Shine. Prețul este de 17,99 lei, însă spre deosebire de produsele menționate anterior, în cazul acestuia, stocul este limitat, după cum se arată în catalogul Lidl.

ADVERTISEMENT