Life

Produsul pe care Lidl îl aduce la raft de luni, 18 martie 2024. Milioane de români îl preferă dimineața și are o reducere serioasă. Retailerul scoate și oferte de Paște, dar și de la Pilos

Produsul de la Lidl care are o reducere serioasă de luni, 18 martie 2024. Milioane de români îl consumă la micul dejun. Oferte și de la Pilos și pentru Paște.
16.03.2024 | 15:42
Produsul pe care Lidl il aduce la raft de luni 18 martie 2024 Milioane de romani il prefera dimineata si are o reducere serioasa Retailerul scoate si oferte de Paste dar si de la Pilos
Despre ce produs este vorba. Sursa foto: lidl.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul retailer Lidl a pregătit o nouă campanie de reducere pentru clienții care îi trec zilnic pragul. Un nou produs, adorat de români, se va găsi mai ieftin pe rafturile supermarketului de luni, 18 martie.

Ce produs pe care românii îl consumă dimineața va fi redus la Lidl de luni, 18 martie

A devenit deja o rutină ca Lidl să aibă săptămânal la vânzare produse cu costuri mai mici.  Noua campanie de reducere este valabilă de luni, 18 martie, până duminică, 24 martie. Nu ar trebuie să o ratezi.

ADVERTISEMENT

Orice preț scăzut, mai ales dacă se aplică pentru un produs adesea consumat, atrage un număr și mai mare de clienți, iar vânzările cresc automat. De asemenea, îi bucură pe cei care fac față cu greu scumpirilor din ultima vreme.

De la produse alimentare, până la articole vestimentare, de bucătărie, de curățenie sau cosmetice sunt incluse în noile reduceri și oferte ale celor de la Lidl, așa cum apare în catalogul online al supermarketului.

ADVERTISEMENT

Mușchi file mai ieftin la Lidl

Cât despre alimentul la care facem referire, este vorba despre mușchiul file, afumat și feliat, care are o reducere de 25% de la începutul săptămânii viitoare. Adică, în loc de 5, 99 lei suta de grame, costă 4, 39 lei suta de grame.

Celor cărora le este poftă de o pastramă de oaie, o pot achiziționa tot de la Lidl la un cost mai scăzut. În catalogul săptămânal al retailer-ului german apare la un preț de 14, 99 lei, pentru 250 de grame, în loc de 19, 99 lei pentru aceeași cantitate.

ADVERTISEMENT

Produse de post la Lidl, la reducere

Totodată,  supermarketul va avea pe rafturi săptămâna viitoare și produse de post la un cost mai mic. De exemplu, un pateu vegetal de la Vemondo valorează 1,99 lei, în loc de 2, 59 lei. Puteți înlocui laptele obișnuit cu unul ideal pentru postul Paștelui, lapte de migdale, care va costa 5, 99 lei, în loc de 7, 77 lei.

Dacă aveți în plan să gătiți un preparat pe bază de cartofi, la Lidl, un săculeț va avea prețul de 16 lei, în loc de 20 de lei, iar dacă vă este poftă de niște pere roșii, puteți plăti pe un kilogram 9, 99 lei în loc de 13, 99 lei.

ADVERTISEMENT

Produse pentru Paște la Lidl. Cât costă

Și, cum se apropie Paștele, vă puteți pregăti cu produsele în prealabil, cumpărându-le de la Lidl. Un iepuraș din ciocolată va costa 3, 49 lei, de exemplu, o pungă de ouă din ciocolată 9, 99 lei sau un pachet de bomboane fondante la prețul de 7, 99 lei.

ADVERTISEMENT