Life

Ce conțin, de fapt, lactatele Pilos de la Lidl. Milioane de români așteaptă ofertele retailerului și cumpără fără să se uite la eticheta iaurtului, laptelui sau a brânzei

Tu știi ce conțin lactatele Pilos de la Lidl? Milioane de români așteaptă ofertele retailerului și cumpără fără să se uite la eticheta iaurtului, laptelui sau a brânzei.
16.03.2024 | 12:00
Ce contin de fapt lactatele Pilos de la Lidl Milioane de romani asteapta ofertele retailerului si cumpara fara sa se uite la eticheta iaurtului laptelui sau a branzei
Ce conțin, de fapt, lactatele Pilos de la Lidl. Sursă foto: Pinterest, Lidl / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat măcar o dată ce conțin lactatele de la Pilos? Sunt așteptate de milioane de români și mai mereu sunt la ofertă. Totuși ce scrie, de fapt, pe eticheta iaurtului, laptelui sau a brânzei?

Adevărul despre produsele Pilos de la Lidl

Magazinele Lidl sunt extrem de apreciate de români. Retailerul are oferte săptămânal și totodată și în weekend. Iar unele dintre produsele care sunt mai mereu redus sunt cele din marca Pilos.

ADVERTISEMENT

Produsele din marca Pilos sunt extrem de accesibile. De altfel sunt cu mult mai ieftine decât alte produse lactate pe care le găsim inclusiv la Lidl, ori alți mai retaileri precum Carrefour sau Kaufland.

Și totuși ce conțin, de fapt, lactatele Pilos de la Lidl? Sunt la fel de sănătoase ca altele ceva mai scumpe? Eticheta ne poate da răspunsul fie că vorbim despre lapte, brânză, sau despre iaurt.

ADVERTISEMENT

Înainte de toate este bine să știm și de unde provin acestea. Produsele din marca Pilos de la Lidl vin din parte parte din România. Sunt și câteva excepții din Ungaria, Polonia, ori Cehia, dar ceva mai mici.

Ce conțin, de fapt, lactatele Pilos de la Lidl

Revenind deci, ce conțin lactatele de la Pilos? Laptele spre exemplu, conform site-ului oficial al celor de la Lidl, este expus la o temperatură înaltă pentru un scurt interval de timp, astfel încât să îi fie asigurată calitatea.

ADVERTISEMENT

În acest mod, spun reprezentanții retailerului, laptele își păstrează valoarea nutritivă în timp ce micro-organismele prezente natural în laptele crud sunt eliminate. Brânza clasică Făgăraș face și ea parte din oferta retailerului. Și este sănătoasă.

Acesta este pregătită după rețeta clasică și are 5,3% grăsime. Totodată, ea este făcută din brânza proaspătă de vaci este acoperită cu un strat de smântână delicioasă. Telemeaua de capră de la Pilos e și ea făcută din ingrediente naturale.

ADVERTISEMENT

De pe site-ul retailerului aflăm că pentru fiecare kilogram de telemea sunt folosiți 6 litri de lapte. De asemenea, e nevoie de o perioadă de maturare de minimum 8 săptămâni pentru a obține produsul final.

Ce altceva mai conțin lactatele Pilos de la Lidl? Cașcavalul din lapte de vacă, spre exemplu, are la bază , evident, lapte pasteurizat, sare, dar și stabilizator. Totodată, el conține culturi lactice selecționate, dar și cheag microbian.

ADVERTISEMENT
Tags: