Life

Produsul popular pe care românii se bat să-l cumpere în această perioadă. Are un preț excelent, se fac liste de așteptare și puțini au noroc să-l aibă

Produsul care i-a înnebunit pe români în această perioadă. Este de sezon, iar prețul este unul execelent. Tocmai de aceea sunt și liste de așteptare!
01.09.2023 | 11:20
Produsul popular pe care romanii se bat sal cumpere in aceasta perioada Are un pret excelent se fac liste de asteptare si putini au noroc sal aiba
Produsul popular pe care românii se bat să-l cumpere. Are un preț mic. Foto: agro-tv.ro
ADVERTISEMENT

Produsul pe care românii vor neapărat să-l cumpere în această perioadă. Prețul este unul foarte bun, iar gustul deosebit, așa că nu este de mirare că oamenii își doresc să-l aibă!

Produsul pe care românii se bat să-l cumpere. Prețul este bun

Acest produs extrem de popular este sucul de roșii. El este vândut de Staţiunea de Cercetare Buzău, iar cumpărătorii sunt așa mulți că s-au făcut și liste de așteptare.

ADVERTISEMENT

Un litru este doar patru lei, un preț mic în comparație cu cele din supermarket. Tocmai datorită acestuia, dar și gustului său, oamenii au creat au cerere atât de mare că stațiunea s-a văzut nevoită să facă liste de așteptare.

Ba unii s-au înscris pe listă când roșiile nici măcar nu erau coapte, să fie siguri că o să primească! Acum, directorul de la Stațiunea de Cercetare Buzău se laudă că primele comezi au fost deja onorate cu succes.

ADVERTISEMENT

Câți litri s-au vândut deja. Lista de așteptare este și ea plină

Anul acesta se estimează că producția va fi ceva mai săracă decât anul trecut. Dar și așa, deja au fost vânduți 9.000 de litri din produsul pe care românii se bat să-l cumpere.

„Anul acesta estimăm circa 50.000 de litri de suc de roșii, anul trecut am avut 70.000 de litri.

ADVERTISEMENT

Am început deja să producem suc de roșii, iar primele comenzi le-am onorat. Am vândut circa 9000 de litri de suc de roșii”, a spus Vlad Constantin, director Stațiunea de Cercetare Buzău, conform sansanews.ro.

Oamenii vin din toate colțurile țării să cumpere celebrul suc de roșii. Au fost primite comenzi din Brăila, Prahova, Brașov, Galați sau Călărași. Pe lista de așteptare sunt 400 de oameni care-și vor sucul de roșii.

ADVERTISEMENT

„La Brașov am livrat doar la un transport 200 de litri. Avem clienți și din Prahova, Galați, Călărași. Nici nu ne vine să credem de unde vin”, a spus Vlad Constantin.

Gospodinele vin la Staţiunea de Cercetare Buzău dis-de-dimineață pentru a cumpăra produsul, care se vinde de marți până joi.

ADVERTISEMENT
Tags: