Life

Produsul preferat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 24 iunie 2023. Prețul e la reducere, costă doar 3,69 lei, și va fi bătaie pe el în toate magazinele

Care este produsul Lidl aflat la ofertă în toate magazinele din România. Costă doar câțiva lei și e la reducere la rafturi pentru toți clienții Lidl România
23.06.2023 | 19:00
Produsul preferat de romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 24 iunie 2023 Pretul e la reducere costa doar 369 lei si va fi bataie pe el in toate magazinele
Alimentul îndrăgit de oameni, în magazinele Lidl, sâmbătă, 24 iunie 2023. E redus la jumătate și are un preț de numai 3,69 lei. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Produsul preferat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 24 iunie 2023. E la jumătate de preț, costă doar 3,69 lei, și se va vinde la prima oră. Face parte dintr-o ofertă care se desfășoară doar în weekend.

Alimentul îndrăgit de oameni, în magazinele Lidl, sâmbătă, 24 iunie 2023. E la reducere în România și are un preț de numai 3,69 lei. Detalii despre produsele și ofertele din catalog

Alimentul îndrăgit de oameni va fi disponibil în magazinele Lidl în cursul zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023. E redus la aproape jumătate de preț și are un preț de numai 3,69 lei. În prezent, se vinde cu 6,49 lei.

ADVERTISEMENT

Cei interesați pot descoperi oferta în catalogul pus la dispoziție de angajați, dar și pe site-ul oficial. Mai exact, este vorba de mușchiul file afumat, în varianta feliată. Clienții cumpără cu acești bani numai 100 de grame.

Produsul Lidl poate fi consumat simplu sau în diverse sandwich-uri. Reprezintă o variantă perfectă și pentru a fi combinat cu cartofi la cuptor, preparatul culinar fiind unul simplu, rapid și la îndemâna oricărei gospodine.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, specialiștii spun că mușchiul de porc afumat conține 112 calorii. Conform organicsfood.ro, acestea pot fi arse în 29 de minute de mers pe jos sau în 10 minute de alergare. În plus, caloriile pot fi date jos și dacă înotăm timp de 13 minute.

Așadar, produsul de la Lidl pare a include mai mulți factori. Este în promoție, e de marca, te ajută și la sănătate și se găsește de cumpărat în magazine Lidl de la prima oră. Se va epuiza rapid, calitatea produselor fiind una aparte. Retailerul aduce săptămâna viitoare potrivit conducerii și alte produse. Nu uita de oferta Lidl de luni, una printre cele mai bune de pe piață.

ADVERTISEMENT

Lidl, produse de neratat în weekend. Ce poți cumpăra începând cu 24 iunie 2023 la preț redus

Lidl are și alte oferte de neratat în weekend-ul 24 – 25 iunie 2023. Clienții mai poți cumpăra sâmbătă și alte alimente la fel de îndrăgite. Printre acestea se numără carnea de porc tocată, ideală pentru ciorba de perișoare sau pentru chiftele.

Costul unei caserole se ridică la valoarea de 8,99 lei, reducerea plecând de la 11,99 lei. De asemenea, pe rafturile magazinelor din întreaga țară se mai găsesc și diverse băuturi acidulate, la 2,5 litri, la prețul de numai 5,99 lei.

ADVERTISEMENT

O bucată de mango costă 3,49 lei, în timp ce gelul de duș marcă proprie poate fi achiziționat de clienți cu doar 5,99 lei. Acesta este redus în cursul zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, de la prețul de 9,99 lei și poate fi găsit în două arome, argan și migdale.

În momentul de față, Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, operează peste 12.000 de magazine, peste 200 de centre logistice și depozite în 31 de țări. În România are peste  10.500 de angajați.

Așadar, descoperă acum produsul preferat de români pe care Lidl îl aduce la rafturi începând de sâmbătă, 24 iunie 2023. Beneficiază de o reducere de jumătate de preț, de la 7,39 lei la doar 3,69 lei. Această ofertă specială este valabilă tot weekendul, dar grăbește-te să obții acest produs de calitate. Bucură-te de siguranța alimentară, calitatea superioară și economiile considerabile pe care le vei realiza. Explorează acum oferta limitată de la Lidl și experimentează plăcerea unui shopping inteligent și convenabil. Acest produs popular se va vinde rapid, așa că nu rata ocazia de a-l obține la un preț incredibil.

Stai cu ochii și pe catalogul Lidl și verifică mereu și ofertele online pe site Lidl România. Există promoții care fac diferența. Acestea se aplică în magazinele din București, Timișoara, Craiova la fel ca în toate celelalte orașe ale țării. Retailerul se laudă cu prețuri reduse, dar și cu produse românești de calitate.

ADVERTISEMENT