News

Prognoza meteo de duminică, 8 septembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța și Iași. Unde va fi cel mai cald

07.09.2019 | 16:22
Prognoza meteo de duminica 8 septembrie Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta si Iasi Unde va fi cel mai cald

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru duminică, 8 septembrie. Astfel, aflăm că vremea se va menține caldă în sud, sud-est și în centru, în timp ce, în restul țării valorile diurne se vor situa în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 20 de grade.

Vremea în București

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, însă probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Prognoza meteo 8 septembrie
Prognoza meteo 8 septembrie

Vremea în Constanța

Și duminică este o zi bună de plajă. Turiștii aflați pe litoral se vor bucura de temperaturi de 26 de grade Celsius. Cerul va fi ușor înorat, însă nu va ploua. Temperaturile minime vor scădea până la 21 de grade Celsius, iar vântul va bate cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 8 septembrie
Prognoza meteo 8 septembrie

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o zi frumoasă de duminică, cel puțin din punct de vedere meteorologic. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, însă nu va ploua.

Prognoza meteo 8 septembrie
Prognoza meteo 8 septembrie

Vremea în Iași

Se anunță o zi parțial însorită în Iași, unde temperaturile maxime vor ajunge la 28 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 13 grade Celsius. Nu se anunță precipitații, iar vântul va sula cu 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 8 septembrie
Prognoza meteo 8 septembrie