News

Prognoza meteo, joi, 20 iunie 2019. Cum va arăta vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași

19.06.2019 | 19:45
Prognoza meteo, joi, 20 iunie 2019. Cum va arăta vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași
Așa arată prognoza meteo pentru ziua de joi, 20 iunie 2019Sursa foto: pixabay.com

Agenția Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de 20 iunie 2019, joi. Vremea se va menține în continuare plăcută în ciuda codului galben de furtună care a fost emis în această dimineață de ANM. Codul galben este valabil până mâine seară, ora 23:00 și aduce descărcări electrice, intensificări ale vântului, furtuni puternice, dar și grindină.

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 20 iunie 2019

Vara este la ea acasă. Meteorologii au anunțat că vremea se va menține plăcută, iar temperaturile vor cele specifice lunii iunie. Așadar, în orașul Iași se vor înregistra 30 de grade Celsius, iar la polul opus, în Brașov temperatura se va ridica până la 27 de grade Celsius și sunt așteptate ploi și furtuni de scurtă durată.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, vremea se va menține caldă și plăcută, temperatura maximă va atinge 32 de grade Celsius, în cursul după-amiezii. Disconfortul termic se va face simțit. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe arii restrânse sunt așteptate furtuni de scurtă durată, dar și tunete și fulgere.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

La munte vremea va fi plăcută, în ciuda ploilor care își vor face simțită prezența pe toată durata zilei. Temperatura maximă se va înregistra în intervalul 23-27 de grade Celsius, iar minima va fi de 15 grade Celsius. Pe parcursul nopții sunt așteptate descărcări electrice și furtuni, iar mercurul va urca în termometre până la 15 grade Celsius.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca

Clujenii se vor bucura joi, 20 iunie de o temperatură de 29 de grade Celsius. Vântul va sufla slab din direcția NNV cu 7 km/h, iar rafalele vor atinge 13 km/h care se vor intensifica în timpul furtunilor. Nivelul de precipitații va fi ridicat, iar regimul pluviometric poate duce la inundații.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

În orașul Constanța vremea este în continuare plăcută, temperatura maximă se va situa în intervalul 28 – 30 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar nu sunt șanse de ploaie. Pe parcursul nopții temperatura va scădea până la 22 de grade Celsius, gradul de umiditate fiind ridicat.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

În orașul din inima Moldovei maxima va atinge 30 de grade Celsius, iar minima se va înregistra în jurul valorii de 20 de grade. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi parțial noros. Șansele de precipitații sunt scăzute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri