News

Prognoza meteo joi, 5 septembrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Unde va ploua

04.09.2019 | 16:02
Prognoza meteo joi 5 septembrie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde va ploua

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 5 septembrie. Astfel, aflăm că toamna începe să-și intre în drepturi. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă astfel încât maximele se vor situa între 21 și 28 de grade Celsius, iar minimele între 9 și 18 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

Ziua cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, averse și descărcări electrice, local în Carpații Meridionali, în Munții Banatului, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin și în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Vremea în București

La Bucureşti, joi, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26 de grade, iar cea minimă de 12 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 11 grade.

Prognoza meteo 5 septembrie
Prognoza meteo 5 septembrie

Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se menține frumoasă, ideală pentru un bronz perfect. Cerul va fi parțial însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub 18 grade Celsius. Chiar dacă pe cer ăși vor face apariția norii, nu sunt șanse de ploaie, iar vântul va sufla cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 5 septembrie
Prognoza meteo 5 septembrie

Vremea în Brașov

În Brașov, vremea va fi una cam mohorâtă. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros și sunt șanse de 40% să plouă. Vântul însă va adia cu 6 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 5 septembrie
Prognoza meteo 5 septembrie

Vremea în Iași

Ieșeni se vor bucura de o zi frumoasă. Temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea ână la 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, dar norii nu vor aduce ploaie. Vântul va sufla cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 5 septembrie
Prognoza meteo 5 septembrie