News

Prognoza meteo pentru duminică, 23 iunie 2019. Cum va fi vremea în București, Timișoara, Constanța și Cluj-Napoca

22.06.2019 | 16:30
Prognoza meteo pentru duminica 23 iunie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Timisoara Constanta si ClujNapoca

Agenția Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru ziua de duminică, 23 iunie 2019. Vremea va fi în continuare instabilă în cele mai multe regiuni, iar această instabilitate se va manifesta prin episoade de caniculă în prima parte a zilei urmată de furtuni puternice după amiaza, însoțite de rafale de vânt și căderi de grindină.

Prognoza meteo duminică, 23 iunie 2019 pentru cele mai importante orașe

Disconfortul termic va fi mare. Termometrele vor indica peste 32 de grade la umbră în special în sudul, sud-estul și sud-vestul teritoriului. Ploile vor fi însemnate cantitativ în nord, nord-est, centru, nord-vest și vest. Nu vor lipsi, spun meteorologii, furtunile însoțite de frecvente descărcări electrice și căderi de grindină.

Vremea în București

Bucureștenii vor avea o duminică cu 32 de grade.

Bucureștenii vor avea parte de o zi caniculară. Termometrele vor indica la umbră în decursul zilei 32-33 de grade Celsius. Norii își vor face apariția și vor crește șansele de ploaie în special spre seară. Umiditatea în aer va fi de 57%, iar vântul va sufla cu o putere de doar 11 kilometri la oră.

Vremea în Constanța

Vreme numai bună de stat la plajă

Românii care se află la mare primesc vești bune. Chiar dacă soarele se va mai ascunde după nori, vremea va fi deosebit de plăcută, numai bună pentru baie. Vor fi 29 de grade Celsius (maxima zilei la umbră) și șanse de precipitații ceva mai mici față de ziua anterioară.

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea nevoie de umbrele pentru a ieși din case

Clujenii au parte de o duminică mohorâtă. Vor fi aproximativ 29 de grade Celsius, însă ziua va sta sub avertizarea de cod galben de furtuni în această parte a țării. Vor fi frecvente descărcări electrice, iar cantitățile de precipitații vor fi însemnate în special în zonele de deal și podiș.

Vremea în Brașov

Ploile vor fi prezenta și la Brașov

Ploile își vor face apariția și la Brașov, unde vor fi 28 de grade Celsius. Șansele de precipitații se vor menține pe tot parcusul zilei într-o proporție de 60%. Așadar, pentru turiștii care se află la munte, este o zi de stat în hotel sau în restaurante.

Vremea în Timișoara

Banatul va fi sub avertizare de furtuni

Banatul va fi până la ora 23, pe 23 iunie, sub avertizare de tip cod galben de furtuni. Se vor înregistra cantități de apă semnificative, până în 35-40 de litri pe metru pătrat, izolat. Maxima zilei la Timișoara va fi de 29 de grade.

Vremea în Iași

La Iași, cantitățile de apă vor fi însemnate și se vor înregistra frecvente descărcări electrice

Ieșenii au parte de o zi cu tunete și fulgere. Ploile își vor face apariția încă din prima parte a zilei, conform meteorologilor. Va fi destul de cald, în ciuda vijeliei: 31 de grade Celsius este temperatura preconizată la umbră.