News

Prognoza meteo pentru marți, 21 mai 2019. Cum se anunță vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța

20.05.2019 | 14:41
Prognoza meteo pentru marti 21 mai 2019 Cum se anunta vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj si Constanta

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru marți, 21 mai 2019. Ploile continuă în vestul României și în centru, iar în restul regiunilor se anunță temperaturi normale pentru luna mai. Se vor atinge din 24, chiar 25 de grade în zonele de câmpie din sudul, sud-vestul și sud-estul țării.

Prognoza meteo pentru marți, 21 mai 2019: Plouă în Ardeal

Ardelenii au parte de o zi ploioasă, iar ploile nu părăsesc județele din centru, vest și nord-vest. Meteorologii anunță averse serioase, și, conform prognozei actualizate, acestea ar putea ține de marți, 21 mai, până vineri. Temperaturile sunt însă normale în celelalte regiuni ale țării. Cel mai cald va fi în Lunca Dunării.

Vremea în București

Bucureștenii au parte de o zi cu soare. Vor fi maximum 23 de grade

Bucureștenii au parte de o zi cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului. Meteorologii anunță temperaturi de 23-24 de grade la umbră. Ploile vor ocoli Capitala marți, cu toate că norișorii își vor face apariția mai ales în prima parte a zilei.

Vremea în Cluj Napoca

Ploile nu părăsesc Clujul

Clujenii continuă să poarte umbrelele cu ei. Vor fi maximum 18 grade marți, 21 mai 2019. Va ploua toată ziua, iar vântul va sufla cu o putere de doar 10 kilometri la oră. Minima zilei va fi de 11 grade, înainte de răsăritul soarelui.

Vremea în Brașov

Doar 16 grade sunt anunțate la Brașov

Dacă luni a fost o zi excelentă în Brașov din punct de vedere termic, marți, 21 mai 2019 temperaturile scad considerabil. Vor fi aproximativ 16 grade în timpul zilei, iar ploile vor fi însoțite de descărcări electrice. Șansele ca toată ziua să fie una ploioasă sunt de 100%.

Vremea în Iași

Ieșenii au o zi normală din punct de vedere termic pe 21 mai

În nordul Moldovei ploile încep să se restrângă, dar ele migrează spre zonele central-nordice. La Iași, va fi o zi cu temperaturi de 22-23 de grade Celsius. Norii își vor face apariția în a doua parte a zilei și există șanse de ploi scurte local, însă ele nu vor fi însemnate cantitativ.

Vremea în Constanța

La mare vor fi 22-23 de grade Celsius

Constănțenii au parte de o zi călduroasă. Maxima zilei la mare va fi de 23 de grade Celsius, o zi perfectă pentru plimbările pe plajă și pe faleză. Vântul va sufla cu o putere de 19 kilometri pe oră.

Vremea în Timișoara

Vreme plăcută și la Timișoara

Șansele de ploaie scad marți, 21 mai, în Timișoara. Este o zi cu temperaturi specifice acestei zile din mai. Vor fi aproximativ 23 de grade la umbră. Vântul va avea o putere de suflare de 18 kilometri la oră. Apar câțiva nori răzleți după-amiază, însă timișorenii pot sta liniștiți: nu aduc ploaie.