News

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 17 august. Cum va fi vremea în București, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov și Iași

16.08.2019 | 17:17
Prognoza meteo pentru ziua de sambata 17 august Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta ClujNapoca Brasov si Iasi

Meteorologii au anunțat că vremea se va încălzi începând de sâmbătă după ce în ultimele două zile temperaturile au scăzut cu câteva grade și chiar s-au înregistrat averse cu caracter torențial, furtuni și căderi de grindină. Așadar, în acest weekend vom avea parte de vreme frumoasă și plăcută.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 17 august

Temperaturile vor începe să crească din nou în acest weekend, iar temperatura maximă va ajunge până la 32 de grade Celsius. Meteorologii anunță că vor mai exista înnorări, dar în cea mai mare parte a țării cerul va fi senin și însorit.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală vremea va fi frumoasă în ziua de sâmbătă și se vor înregistra 32 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, dar soarele își va face simțită prezența. Vântul va sufla slab până la moderat cu o viteză de 11 km/h.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Românii care se află astăzi la mare nu vor putea merge la plajă să se bronzeze. Cel mai probabil sâmbătă vor putea ajunge și la plajă. Temperatura maximă va urca până la 28 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat, dar nu sunt așteptate ploi sau descărcări electrice.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Temperatura maximă care se va înregistra sâmbătă în Cluj-Napoca va fi de 31 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi în cea mai mare parte a zilei însorit. Șansele de precipitații sunt nule, așadar va fi o zi foarte plăcută.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi frumoasă de sâmbătă. Temperatura maximă va atinge 28 de grade Celsius după-amiaza. Cerul va fi parțial înnorat, dar nu sunt șanse de ploaie. În schimb în timpul nopții s-ar putea să cadă ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Ieșenii vor avea și ei parte de o zi plăcută. Temperatura maximă care se va înregistra în ziua de sâmbătă va fi de 32 de grade Celsius. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei însorit. Spre seară norii vor acoperi parțial cerul.