News

Prognoza meteo, sâmbătă, 15 iunie. Cum va arăta vremea în București, Iași, Brașov, Cluj – Napoca și Constanța

14.06.2019 | 16:53
Prognoza meteo sambata 15 iunie Cum va arata vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj  Napoca si Constanta

Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru prima zi de weekend, sâmbătă, 15 iunie, vreme extreme de caldă, chiar caniculară. Se pare că, vara și-a intrat în drepturi, iar disconfortul termic se va face simțit în toată țara. Temperaturile vor urca în termometre până la 32 de grade Celsius. După – amiaza și spre seară sunt așteptate ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Prognoza meteo, sâmbătă, 15 iunie

După ce ploile și furtunile s-au abătut asupra țării noastre săptămâni bune, acum meteorologii ne aduc vești bune. Prin urmare, vremea se va menține caldă, iar în unele zone ale țării disconforul termic va fi accentuat. Temperatura minimă se va înregistra în Brașov (27 de grade Celsius), iar maxima va fi de 32 de grade Celsius, în Capitală.

Vremea în București

Meteo București, 15 iunie 2019
Sâmbătă, vremea va fi plăcută în Capitală, temperatura maximă va atinge pragul de 32 de grade Celsius
Sursa foto: accuweather.com

Vremea va fi extrem de plăcută în Capitală, sâmbătă. Ca în ultimele zile, temperatura maximă va urca în termometre până la 32 de grade Celsius. Cerul va fi prăzdat de nori sporadici, iar șansele de ploaie sunt foarte mici. Vântul la sufla slab până la moderat. Pe parcursul nopții se vor înregistra 19 grade Celsius și sunt așteptate ploi de scurtă durată și furtuni.

Vremea în Iași

Meteo Iași, sâmbătă, 15 iunie
În orașul din inima Moldovei, Iași temperatura va atinge pragul de 30 de grade Celsius
Sursa foto: accuweather.com

Ziua de sâmbătă se anunță plăcută și pentru ieșeni. Aceștia vor avea parte de 30 de grade Celsius, iar indicele UV va atinge pragul 9, adică foarte ridicat. Deși cerul este predominant noros, nu se vor înregistra condiții de ploaie. Însă, pe timpul nopții s-ar putea să plouă.

Vremea în Brașov

Meteo Brașov, 15 iunie 2019, sâmbătă
În zonele montane, precum și în orașul Brașov sunt așteptate furtuni
Sursa foto: accuweather.com

Brașovenii nu vor fi ocoliți de ploi în ciuda celor 27 de grade Celsius din termometru. După-amiază și spre seară cerul va fi acoperit de nori și va ploua. Pe arii restrânse se vor înregistra furtuni. Umiditatea va atinge pragul de 66%.

Vremea în Cluj – Napoca

Meteo Cluj - Napoca sâmbătă, 15 iunie
Cerul va fi predomininat însorit și se vor înregistra 30 de grade Celsius
Sursa foto: accuweather.com

Vremea în Cluj – Napoca va fi extrem de plăcută, cerul va fi predominant însorit, iar maxima va atinge 30 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat din direcția SSV cu 6 km/h, iar rafalele vor atinge 13 km/h. Clujenii vor fi ocoliți de ploi chiar dacă noaptea cerul va fi acoperit de nori.

Vremea în Constanța

Meteo Constanța, 15 iunie, sâmbătă
Cine va merge în acest weekend pe litoralul românesc va avea parte de vreme numai bună de plajă și baie în mare
Sursa foto: accuweather.com

Constănțenii se vor bucura și ei de vreme extrem de plăcută, temperatura va urca în termometru până la 30 de grade Celsius. Este o vreme potrivită pentru plajă și baie în mare. Norii care vor acoperi cerul nu vor aduce ploi. Pe parcursul nopții s-ar putea să cadă ceva precipitații.