Life

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image, Penny în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2023. Când sunt deschise magazinele

Ce program vor avea supermarketurile de sărbători. Lista completă a noilor orare de funcționare în zilele libere legale
29.11.2023 | 13:31
Program Lidl Kaufland Carrefour Mega Image Penny in perioada 30 noiembrie  1 decembrie 2023 Cand sunt deschise magazinele
Ce program va avea zilele acestea Lidl, dar și restul supermarketurile din Capitală Sursa foto: Facebook, Freepik
ADVERTISEMENT

Perioada următoare aduce modificări în programul de funcționare al marilor magazine din Capitală. Cei care au programate cumpărături la început de decembrie, trebuie să știe că Lidl, Kaufland, Carrefour, Penny și Mega Image vor avea un alt program pentru clienți.

Lidl, Kaufland și alți mari retaileri au publicat programul pentru zilele următoare

Finalul lunii noiembrie, respectiv începutul lunii decembrie marchează o perioadă cu multe zile libere. Dat fiind faptul că se sărbătorește Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, aceste zile sunt libere legale.

ADVERTISEMENT

Cei care vor sta acasă în aceste zile, sigur vor avea nevoie să meargă la cumpărături. În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2023, marile lanțuri de supermaketuri vor funcționa după un program modificat.

Românii vor avea în aceste zile mai puțin timp la dispoziție pentru a-și face cumpărăturile. Marile magazine deja au publicat noile orare de funcționare, tocmai pentru ca persoanele dornice de cumpărături să nu aibă surprize neplăcute.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, anul acesta aproape toate magazinele rămân la programul inițial de funcționare. Mega Image, Penny, Kaufland sau Lidl vor deschide la prima oră a dimineții și vor închide la aceeași oră ca și până acum.

Majoritatea magazinelor vor fi deschise de la 06:30 sau 07:00 dimineața și vor închide la 21:00, 22:00 sau 23:00, în funcție de politica internă a fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Singura excepție de la programul de sărbători

Există și excepții de la programul complet de funcționare. Singurul magazin care a decis să scurteze orele de funcționare în aceste zile de sărbătoare este Selgros.

Românii care și-au planificat să ajungă mâine sau joi la Selgros, trebuie să știe că magazinul se va deschide la la 07:00 și se va închide la 20:00. În mod normal, aceasta funcționează conform programului 06:00 – 21:00.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de lanțurile de supermarketuri, mall-urile vor funcționa după același program ca în zilele obișnuite. Și anume, 10:00 – 22:00. Magazinele alimentare situate în incinta lor se vor plia după acest program general.

Începând de mâine, se vor deschide mai multe Târguri de Crăciun în Capitală. În Drumul Taberei, autoritățile vor da startul distracției chiar în această seară.

ADVERTISEMENT
Tags: