Life

Programul băncilor şi al supermarketurilor, pe 30 noiembrie şi 1 decembrie 2023. Ce se întâmplă la Lidl, Kaufland, Mega Image sau Auchan

Programul băncilor și al supermarketurilor, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2023. Când vor fi deschise Lidl, Auchan, Kaufland sau Mega Image.
28.11.2023 | 10:00
Programul bancilor si al supermarketurilor pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2023 Ce se intampla la Lidl Kaufland Mega Image sau Auchan
Ce program au băncile și supermarketurile pe 30 noiembrie şi 1 decembrie 2023. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este programul băncilor și al supermarketurilor pe 30 noiembrie și 1 decembrie 2023. Nu toți angajații vor beneficia de zile libere legale, iar unii vor avea un program mai scurt. Unele instituții vor fi închise.

Programul băncilor şi al supermarketurilor, pe 30 noiembrie şi 1 decembrie 2023

Zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt sărbători legale, în care se sărbătoresc Sfântul Andrei, respectiv Ziua Națională a României. Nu toți angajații beneficiază de aceste zile libere, însă unii au programul mai scurt decât de obicei, cum este cazul supermarketurilor.

ADVERTISEMENT

În aceste zile, cele mai multe instituții sunt închise sau au program scurt. De exemplu, cele mai multe bănci vor fi închise în aceste zile. Clienții vor putea realiza operațiuni doar la bancomate.

Excepție fac unitățile bancare din centrele comerciale, care vor avea un program mai scurt. De exemplu, unitățile Banca Transilvania vor avea programul între 12:00 și 18:00, după cum se arată pe site-ul instituției.

ADVERTISEMENT

Unitățile CEC Bank vor fi închise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2023. Cei care au nevoie să efectueze diverse operațiuni bancare pot folosi bancomatele disponibile, dar și serviciile de Internet Banking și de Mobile Banking

De asemenea, și unitățile BCR vor fi închise, în afară de cele din centrele comerciale, care vor avea, de altfel, un program mai scurt. Clienții pot folosi aplicația George, care este disponibilă non-stop.

ADVERTISEMENT

Unitățile Raiffeisen Bank vor fi și ele închise, în afară de cele deschise în mall-uri și centre comerciale. Este și cazul unităților BRD, iar agențiile din centrele comerciale vor avea programul adaptat la acestea.

Program Lidl, Kaufland, Mega Image sau Auchan în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2023

Având în vedere faptul că mai multe instituții sunt închise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, mulți se întreabă dacă nu cumva și programul supermarketurilor și hypermarketurilor va fi afectat.

ADVERTISEMENT

În cazul supermarketurilor precum Lidl, Kaufland, Mega Image sau Auchan, zilele libere legale nu vor afecta programul de funcționare. Acestea vor funcționa normal, la programul obișnuit, disponibil pe site-urile lor.

Astfel, cele mai multe hipermarketuri Auchan sunt deschise între 7:00 și 22:00, de luni până duminică. În unele orașe, programul poate să difere, iar unele magazine pot avea intervalul de funcționare 7:00 – 21:00 sau 8:00 – 22:00.

Supermarketurile Lidl vor avea și ele un program normal, și anume 7:00 – 22:00, așa cum este de luni până sâmbătă. Nici programul magazinelor Kaufland nu va fi afectat pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Acestea vor fi deschise între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă.

Nici magazinele Mega Image nu vor fi afectate de zilele libere legale. Cele mai multe sunt deschise între 7:00 și 22:00, în timp ce unele închid la 23:00, la 00:00 sau sunt deschise non-stop.

Nici programul hipermarketurilor Cora și Carrefour nu se va schimba de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României. Acestea vor funcționa la program normal, care poate să difere în funcție de oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: