Life

Zodiile protejate de Sfântul Andrei. Noroc de bani și binecuvântare pentru acești nativi

Sfântul Andrei are grijă și îi ocrotește pe acești nativi. Care sunt cele mai norocoase zodii care simt influența Divinității
29.11.2023 | 12:00
Zodiile protejate de Sfantul Andrei Noroc de bani si binecuvantare pentru acesti nativi
Sfântul Andrei, ocrotitorul acestor zodii. Cine sunt nativii protejați în această perioadă Sursa foto: Freepik, Hepta
ADVERTISEMENT

În tradiția populară, Sfântul Andrei este recunoscut ca fiind ocrotitorul românilor. Însă, dincolo de ocrotirea tuturor românilor, Sfântul Andrei are o aură mistică asupra a câtorva nativi din zodiac.

Zodiile care își schimbă viața de Sfântul Andrei

Fiecare nativ al Zodiacului are trăsăturile caracteristice care îl ajută să se deosebească de ceilalți. Mână în mână cu astrele lucrează și Divinitatea. Sfântul Andrei nu este doar ocrotitorul românilor, ci are grijă, în mod special, de cinci zodii.

ADVERTISEMENT

Sfântul Andrei veghează cu atenție asupra acestor nativi și are grijă ca sănătatea, norocul și belșugul financiar să fie de partea lor. Norocoșii zodiacului vor avea partea de cea mai înfloritoare perioadă din an căci, pe 30 noiembrie se sărbătorește și Sfântul Andrei.

Întâmplător sau nu, prima zodie protejată de Sfântul Andrei este și prima zodie dintre cele doisprezece. Berbecul este caracterizat de curaj și determinare, iar influența Sfântului Andrei se simte din plin. Berbecii sunt mereu motivați de Sfântul Andrei să își urmeze cele mai mari dorințe.

ADVERTISEMENT

Sfântul Andrei este alături și de cei născuți sub zodia Taurului. În momentele de cumpănă, Sfântul Andrei le dă putere și îi ajută să meargă mai departe. Taurii au mare noroc la bani, semn că puterea Divinității este prezentă pe fiecare plan.

De asemenea, Sfântul Andrei îi mai ajută pe Tauri să fie cumpătați și să acționeze cu calm în diverse situații tensionate. Cei care cred în puterea Sfântului Andrei vor găsi rezolvarea pentru orice problemă.

ADVERTISEMENT

Ei sunt nativii protejați de Sfântul Andrei

Cei născuți în zodia Gemeni sunt ocrotiți de Sfântul Andrei și se pot considera norocoșii Zodiacului. Născuți cu o capacitate uimitoare de a crea legături cu cei din jur, Sfântul Andrei nu face decât să contureze și mai mult aceste trăsuri.

Gemenii dau dovadă de inteligență emoțională, iar Sfântul Andrei îi ajută să aibă mereu cuvintele la ei. Cu replicile la purtător, nu este de mirare că nativii acestei zodii atrag banii ca un magnet.

ADVERTISEMENT

Nativii Rac sunt recunoscuți ca fiind sensibilii și empaticii Zodiacului. Sfântul Andrei nu a uitat nici de ei. Acesta veghează asupra lor și are grijă să le sporească încrederea în sine și devotamentul. Cu ajutorul Sfântului Andrei, Racii devin mai puternici ca niciodată și se simt responsabili pentru bunăstarea celor din jurul lor.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt nativii Leu. Chiar și cei mai puternici din Zodiac au nevoie de protecție, așa că Leii beneficiază din plin din aura protectoare a Sfântului Andrei. Cei născuți sub această zodie se simt stăpâni pe sine și au sentimentul că pot muta munții din loc.

Cu alte cuvinte, pentru cele cinci zodii care se bucură de protecția și de ajutorul Sfântului Andrei urmează cea mai prolifică perioadă. Este vremea pentru realizări mărețe, dar și pentru evoluții pe toate planurile.

ADVERTISEMENT
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de...
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație » Detaliul despre Quantum Nutrition dezvăluit recent
Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu la București, după ce la Barcelona...
Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu la București, după ce la Barcelona avea un buget de 1.000 de euro pe lună
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
"Era un băiat foarte bun". Alexandru a murit chiar de ziua lui, la doar câteva ore după ce a petrecut cu prietenii. Nimeni nu ştie cum a ajuns să se înece în Bega
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în...
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în ultima ediție de pe Pro TV. Cum i-a furat Alex Delea inima
Dorinel Munteanu, în stare foarte proastă. Medicii i-au recomandat pauză
Dorinel Munteanu, în stare foarte proastă. Medicii i-au recomandat pauză
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei