Life

Program Revelion 2022. Ce emisiuni au pregătit PRO TV, Antena 1, Kanal D, Antena Stars şi toate celelalte televiziuni

FANATIK vă prezintă informaţii despre programul de Revelion 2022 pe care îl puteţi viziona la principalele posturi de televiziune: PRO TV, Antena 1, TVR, Kanal D, Prima TV, Naţional TV şi Antena Stars
31.12.2021 | 19:47
Program Revelion 2022 Ce emisiuni au pregatit PRO TV Antena 1 Kanal D Antena Stars si toate celelalte televiziuni
Program Revelion 2022. Ce emisiuni au pregătit PRO TV, Antena 1, Kanal D, Antena Stars şi toate celelalte televiziuni. PRO TV se întoarce la show după nouă ani. Foto: PRO TV.ro
ADVERTISEMENT

Este noaptea în care ne luăm la revedere de la un 2021 plin de convulsiile unor evenimente pe care cu puţin timp în urmă nu ni le-am fi putut imagina şi ne pregătim să intrăm în 2022 cu pseranţa că visul negru provocat de pandemia de coronavirus va lua sfârşit şi că oamenii îşi vor putea relua din nou viaţa normală, cea de toate zilele, fără restricţii şi teama de noi valuri şi tuplini.

Revelionul 2022, subiect important pentru toate televiziunile

Ca în fiecare noapte la cumpăna dintre ani cu toţii ne punem speranţe în ceva mai bun şi mai frumos şi la fel vom face de acum. Doar că. datorită situaţiei speciale în care ne aflăm mulţi dintre noi vor fi mult mai conectaţi decât au făcut-o înainte la programele oferite de Revelion de principalele posturi de televiziune, pentru că posibilităţile de distracţie s-au redus simţitor inclusiv financiar.

ADVERTISEMENT

De aceea showurile pregătite de PRO TV, Antena 1, TVR, Antena Stars, Prima TV, Kanal D sau Naţional TV, pot reprezenta un colac de salvare pentru cei care, din ce în ce mai mulţi, au fost nevoiţi să aleagă varianta de a alege acest moment special al punţii dintre ani în propriile case.

Programul de Revelion 2022 al principalelor posturi de televiziune

  • ora 20.00 – 03.00 PROTEVELION: PRO TV
  • ora 20:15 – 03:00 Vdetelion: Antena Stars
  • ora 21:30 – 02:30 Roata distracţiei: Kanal D
  • ora 22:00 – 04:15 Revelionul starurilor: Antena 1
  • ora 22:00 – 02:00 Start Revelion: Naţional TV
  • ora 22:00 – ora 02:40 Ce seară minunată: TVR 2
  • ora 00:00 – 02:00 Poezie şi delicateţuri: Prima TV
  • ora 00:14- 02:30 Revelion pentru familion: TVR 1
ADVERTISEMENT

PRO TV revine la show după nouă ani la Revelion 2022

PRO TV a decis să renunţe la modul în care a oferit telespectatorilor săi serile de Revelion din ultimii nouă ani, cu concerte în aer liber şi se întoarce la stilul show de studio, cu doi prezentatori, care vor fi Pavel Bartoş şi Raluka. Aceştia vor avea, evident, o mulţime de invitaţi, majoritatea din rândul artiştilor cu contracte la acest post.

Printre aceştia îi amintim pe Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Vlăduţa Lupău, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocăriţa, Carmen Tănase, Horaţiu Mălăele, Medeea Marinescu, dar şi alţii. Ultima dată când PRO TV a avut un show cu prezentatori a fost în 2013, cuplul Cătălin şi Andra Măruţă.

ADVERTISEMENT

Dan Negru rămâne regele revelioanelor

La Antena 1, Dan Negru rămâne în continuare simbolul Revelionului, punând la cale cel mai mare show din istoria televiziunii din România. Inițial, doar 50 de persoane erau anunțate pe listă, însă acum, lista a ajuns la peste 90 de invitați, astfel că Revelionul din acest an va fi cel mai mare văzut vreodată la o televiziune din România.

Dan Negru va prezenta Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generațiilor începând cu ora 22:00. 11 măști vor urca pe scenă și vor ascunde celebrități din diverse domenii, în timp ce vedetele aflate în platou vor încerca să ghicească cine se află în spatele fiecărei măști. Vedetele ascunse de aceste măști au petrecut aproximativ trei ore în cabina de machiaj, în timp ce unele vedete au stat acolo chiar și cinci ore.

ADVERTISEMENT

Învârtiţi roata norocului de Revelion la Kanal D!

În noaptea de Revelion, începând cu ora 21:30, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vor învârti „Roata Distracției” care le va aduce noroc românilor în anul 2022. Emisiunea va fi presărată cu invitați aleși, umor pe măsură, muzică bună, dar și multe suprize.
Alex Velea, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor participa la petrecerea „Nostalgia” din noaptea de Revelion, fredonând melodii cunoscute ale anilor ’90.

Şi Antena Stars este foarte bine pusă la punct de Revelion 2022

Un program special de Revelion va avea şi postul Antena Stars. Cap de afiş va fi Vedetelionul, unde Andrei Ştefănescu şi Natalia Mateuţ sunt gazde. Postul TV anunţă şi un program cu măşti, pe lângă cel al lui Dan Negru de la Antena 1. Totodată, va fi difuzată şi ultima înregistrare a lui Petrică Mâţu Stoian la un post de televiziune.

De la ora 20:15, în prima parte a programului de Revelion, vor fi invitaţi artişti ca Valentina Fătu şi Vasile Muraru, Adriana Antoni, Trupa Alb Negru, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Florin Vasilică şi grupul Teleormanul. „La îndemnul MegaStarului – un personaj pe care nimeni nu l-a văzut nicio secundă, ci doar i-a auzit vocea în platou, artiştii vor să afle cine se ascunde în spatele vedetelor sub acoperire special invitate în platou.

Iulia Albu, Andreea Bălan, Lavinia Pârva, Carmen Şerban, Natalia Duminică, Valentin Sanfira, Codruţa Filip, Armin Nicoară, Claudia Puican, Georgiana Lobonţ, Dima, Deea şi Dinu Maxer, Daciana şi Suzana Vlad, Nasrin, Tavi Clonda, Ramona Ilie, Chef Mino sunt doar câţiva dintre cei care se vor întrece să descopere cât mai multe vedete.

 

 

ADVERTISEMENT