Sporturi

Program semifinale Australian Open 2019: Când se joacă Nadal-Tsitsipas şi Djokovic-Pouille

23.01.2019 | 19:15
Program semifinale Australian Open 2019 Cand se joaca NadalTsitsipas si DjokovicPouille

Programul semifinalelor ATP Australian Open 2019 a fost anunţat de către organizatorii de la Melbourne. Primul turneu de Grand Slam al anului a debutat luni, pe 14 ianuarie, iar a patra zi din a doua săptămână de acţiune la Antipozi este pe cale să înceapă. Cea de-a 12-a zi de concurs la Melbourne se anunţă a fi una plină de spectacol. Meciurile din semifinale de la Melbourne pot fi urmărite în România pe canalele Eurosport.

Ne apropiem cu paşi repezi de finalul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019, iar tensiunea creşte tot mai mult în aşteptarea finalelor de la Melbourne. Joi, 24 ianuarie, va avea loc la Melbourne o singură semifinală pe tabloul masculin de simplu, cea dintre ocupantul locului secund, Rafael Nadal, şi noua senzaţie a tenisului mondial masculin, grecul Stefanos Tsitsipas, locul 15 ATP.

Când se vor disputa semifinalele de pe tabloul masculin la Melbourne

Partida dintre Rafael Nadal şi Stefano Tsitsipas este programată la Melbourne joi, 24 ianuarie, primul meci din sesiunea de seară de pe Rod Laver Arena, începând cu ora 10.30, ora României. Este un meci aşteptat cu sufletul la gură de toţi iubitorii sportului alb, mai ales că tânărul grec a făcut victime importante la turneul major de la Antipozi, de pildă campionul en-titre, Roger Federer, sau Roberto Bautista Agut, aflat în mare formă de la începutul acestui an. Interesant este, în cazul lui Tsitsipas, că nu a jucat niciun meci la Melbourne de 3 sau 5 seturi. El s-a impus de fiecare dată cu 3-1 la seturi.

Cealaltă semifinală, cea dintre Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, şi francezul Lucas Pouille, locul 31 ATP, va avea loc la Melbourne de abia vineri. Marea finală de la Australian Open este programată duminică, iar iubitorii sportului alb speră să vadă atunci un meci între Novak Djokovic şi Rafael Nadal, primii doi sportivi din clasamentul ATP. Rămâne de văzut dacă ei vor putea trece peste adversarii lor din penultimul act, adversari deloc indiferenţi.