Life

Program TV miercuri, 15 septembrie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări. Inter – Real Madrid, capul de afiș în UCL

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din cadrul programului TV de miercuri, 15 septembrie.
14.09.2021 | 20:30
Program TV miercuri 15 septembrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari Inter  Real Madrid capul de afis in UCL
ADVERTISEMENT

Chiar dacă întrecerile interne se reiau abia spre sfârșitul săptămânii, iubitorii „sportului rege”, pot sta liniștiți, pentru că miercuri, 15 septembrie vor avea parte de meciuri unul și unul din grupele Ligii Campionilor.

Dacă la 19:45 sunt programate se dispută spre exemplu, Besiktas – Borussia Dortmund sau Sheriff Tiraspol – Shatior Donetk, ora 22:00 este rezervată celor mai interesante înfruntări ale acestei runde.

ADVERTISEMENT

În timp ce Inter Milano primește – pe arena Giuseppe Meazza- vizita Realului, Liverpool se duelează cu „Diavolul milanez”, într-o reeditare a celebrei finale din sezonul 2004-2005, iar PSG-ul lui Messi, Mbappe și Neymar dă piept cu belgienii de la  Club Brugge.

Program TV miercuri, 15 septembrie:

ora 13:00 Tenis: WTA Luxembourg

ora 18:00 Tenis: WTA Portoroz – Digi Sport 4

ora 19:45 Champions League: Besiktas – Borussia Dortmund – Digi Sport 1

ora 19:45 Champions League; Sheriff Tiraspol – Sahtior Donețk – Digi Sport 2

ora 19:45 Handbal masculin, Champions League: Montpellier – Pick Szeged – Digi Sport 3

ora 22:00 Champions League: Inter – Real Madrid – Digi Sport 1

ora 22;00 Champions League: Club Brugge – PSG – Digi Sport 2

ora 22:00 Champions League: Liverpool – Milan – Digi Sport 3

ora 22:00 Champions League: Dinamo Kiev – Benfica – Digi Sport 4

Antena 1 și Prima TV mizează pe filme de la Hollywood

Din programul zilei de miercuri, 15 septembrie nu lipsesc nici filmele artistice. Spre exemplu, Antena 1 difuzează – de la 20:30 – comedia de acțiune „Kingsman: Cercul de Aur”, cu inegalabilul Colin Firth în rolul principal.

ADVERTISEMENT

Acesta vă propune să pătrundeți în lumea unei agenții independente care acționează până la cel mai înalt nivel de discreție, cu un scop bine definit: protejarea omenirii de pericolele ce o pândesc la orice pas.

Cu același Colin Firth vă puteți întâlni și pe Prima TV, în comedia neagră „Răzbunare cu stil”, ce urmărește peripețiile unui curator de artă care încearcă să se răzbune pe șeful său într-o manieră cel puțin surprinzătoare: convingându-l să cumpere un tablou fals de Monet.

ADVERTISEMENT

Pentru că planul nu poate fi pus în aplicare fără o femeie frumoasă care să devină „momeală”, eroul nostru o cunoaște pe Nicole (Cameron Diaz), dar lucrurile se complică de îndată ce dragostea începe să-și facă simțită prezența. Pelicula este programată la ora 20:00.